Waarom Alexander Pechtold geen premier mag worden

Geen categoriedec 08 2014, 21:00
Geen uitverkoop van Nederland aan Brussel.
Het ziet er bijzonder slecht uit voor de toekomst van Nederland. In de peiling van Maurice de Hond van deze zondag staat D66 op 23 zetels, net één zetel onder het CDA en vijf zetels onder de PVV. Als Geert Wilders geen minister-president wordt, dan is de kans levensgroot dat Alexander Pechtold het Torentje aan de Hofvijver mag gaan bezetten. Voor het overzicht hier de volledige peiling van De Hond:
mauricedehond
Nu is het een feit dat de progressieve kiezer wel vaker D66 veel zetels gunt in de virtuele peilingen, maar uiteindelijk niet in het stemhokje zelf (dan stemmen ze liever toch PvdA, GroenLinks of een andere partij). Het valt nog te bezien of D66 inderdaad een van de grootste partijen van Nederland wordt. Zoals onze Tim Engelbart al schreef: "Er [is] nog genoeg tijd voor Alexander "premier" Pechtold om van z’n voetstuk te vallen."
Hoe dan ook, we moeten zien te voorkomen dat Pechtold ook maar in de buurt van het Torentje komt.
Pechtold is de man die de Europese Unie te vuur en te zwaard verdedigt en die het liefst vandaag nog ziet dat wij officieel een provincie worden van de door Brusselse bureaucraten gedroomde Verenigde Staten van Europa. Met Pechtold als minister-president wordt Nederland definitief opgeheven, of om in de termen van de voormalig veilingmeester zelf te blijven, wordt Nederland verkocht aan de hoogste bieder.
De D66-leider zal als premier de grenzen voor de immigratie wagenwijd openzetten, de ene na de andere belasting verhogen (wat dat betreft is D66 net de PvdA of SP), en geld stoppen in allerlei linkse hobby's waar geen mens wat aan heeft.
Over drie maanden zijn de Provinciale Staten-verkiezingen. Om te voorkomen dat Pechtold zich al premier waant en plannetjes bedenkt voor als hij de macht grijpt nadat het kabinet is gevallen vanwege een slechte uitslag voor VVD en PvdA, moet D66 bij die verkiezingen al worden gemarginaliseerd.
Het wordt tijd voor een tweede De Grote Sloop D66-campagne. Want dit is landsbelang.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten