Walgelijke Abou Jahjah: "Finkelkraut is een zionist en een vieze racist. Dank je gele hesjes!"

Geen categoriefeb 18 2019, 11:00
Deze man maakt er werkelijk geen geheim meer van wat hij is: een onvervalste jodenhater pur sang.
Enkele dagen geleden kwam er een verhaal in het nieuws over de Frans-Joodse filosoof Alain Finkielkraut. Deze man liep onlangs rustig op straat toen hij opeens uitgescholden werd voor "vieze strontzionist." Ook kreeg hij te horen dat hij maar moest "oprotten." De daders waren gele hesjes: de radicale betogers die het populisme misbruiken om hun antisemitische en extreemsocialistische denkbeelden te verspreiden.
Hoewel al langer bekend was dat de gele hesjes minder fris en fruitig zijn dan sommige populisten denken, kwam de aanvaring van Finkielkraut toch als een schok. Al ware het maar omdat we dachten dat we dit soort openlijke jodenhaat nooit meer zouden zien, na de holocaust. Nou, dankzij de gele hesjes is dat anders. Zo gelooft 44% van de 'demonstranten' dat er een wereldwijd zionistisch complot is.
Zucht.
Dieptriest, natuurlijk, en mogelijk zelfs gevaarlijk. De gele hesjes werden dan ook door iedereen bekritiseerd na deze onsmakelijke actie.
Nou ja, door iedereen... dat is niet helemaal waar. Er zijn namelijk ook onfrisse figuren die dit soort jodenhaat juist toejuichen. Kom er maar in, Abou Jajhjah:
https://twitter.com/Aboujahjah/status/1096938367315517441
"Finkelkraut is een zionist en een vieze hatelijke racist," aldus de man die er eerst en vooral om bekendstaat dat juist hij aan de lopende band haat verspreidt.
Deze man vormt onderhand echt een gevaar voor de samenleving (in België en Frankrijk voorzeker).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten