Wegwezen! Van der Laan stuurt corrupte deradicaliseringsexpert Saadia A.T. definitief de laan uit

Geen categorieaug 31 2017, 18:00
Het is over en uit voor de louche dame die de Amsterdamse gemeente jarenlang blijkt te hebben opgelicht.
Je verwacht het niet, maar het is toch echt zo. Als (de)radicaliseringsexpert van de gemeente Amsterdam - en praktisch de rechterhand van burgemeester Eberhard van der Laan - was PvdA-dame (hoe kan het ook anders?) Saadia ait Taleb jarenlang verantwoordelijk voor de veiligheid van Amsterdammers en iedereen die zich in die stad begaf. Het komt misschien als een verrassing voor sommigen, maar het grootste gevaar komt tegenwoordige uit islamitische hoek: van die mensen die - totaal ongerelateerd met hun eigen geloof natuurlijk - in naam van Allah en zijn profeet de grootste bloedbaden aanrichten.
Saadia had zulke Amsterdammers op het rechte pad moeten houden en - mocht het dan toch fout gaan - ze weer op het rechte pad krijgen. Daar komen de fameuze, of beter gezegd beruchte, deradicaliseringstrajecten weer in beeld. U weet wel, die geldverslindende "ergens van binnen zijn het goede jongens" programma's waar nog geen jihadist beter van geworden is. Alsof dat niet al erg genoeg was, fraudeerde mevrouw ait Taleb ook nog eens stevig met het toewijzen van die trajecten aan bureaus die dat claimen te kunnen. Ze gingen namelijk opvallend vaak naar vriendjes en ex-vriendjes van mevrouw de deradicaliseringsexpert: toevallig? Nee dus, blijkt nu.
Het onderzoek liep al een tijdje, maar donderdag konden zelfs de PvdA-vriendjes van Saadia er niet meer omheen dat ze toch echt stevig strafbare feiten begaan heeft: haar tijdelijke schorsing is omgezet in een permanente. Nou, opgeruimd staat netjes zou ik zeggen!
Helaas zijn we er nog lang niet. Deze rode dame is namelijk niet de enige PvdA'er in de hoofdstad die verdachte wordt van niet al te koshere praktijken. Er bestaat letterlijk een heel netwerk van die ongure types, zo blijkt in een oogopslag:
Het ging er dus lekker aan toe daar in Amsterdam. Wat dat betreft kunnen we ons gelukkig prijzen dat de gemeenteraadsverkiezingen eraan komen: het lijkt me tijd om daar in 020 net als in de landelijke politiek eens een stevige bezem te halen door het PvdA-ledenbestand!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten