Yolanthe wordt door haar zus gesméékt om ruzie weer bij te leggen

Yolanthe wordt door haar zus gesméékt om ruzie weer bij te leggen

De tante van de kleine Xess Xava kan het niet meer aan dat Yolanthe en Wesley niet met haar praten.

Momenteel is er één persoon die Yolanthe om vergiffenis smeekt, en het is niet Jan Smit. Nee, het gaat om haar eigen zus Rebecca met wie Yolanthe al sinds 2010 geen contact meer heeft:

Rebecca (32), de een jaar oudere zus van Yolanthe Sneijder-Cabau, baalt als een stekker van de slepende ruzie die ze al zo'n twee jaar heeft met Yo.

In weekblad Story [uit] een treurende Rebecca [...] haar gevoel. ,,Ik lijd er onder, zeker nu ook mijn moeder met me heeft gebroken.''

De ruzie ontstond zoals zovelen: geld. Toen de vader van Yolanthe en Rebecca overleed in 2010, liet hij een gigantische villa op Ibiza na. Dat bepaald niet bescheiden optrekje kwam uiteindelijk aan Yo en Wes toe, die een fortuin investeerden om het weer opgeknapt te krijgen.

Rebecca was zo zuur over het feit dat dit deel van de erfenis niet aan haar te beurt viel, dat ze alle banden verbrak met Yolanthe. Maar nu haar ultraschattige baby Xess Xava is geboren, borrelen de tantegevoelens toch op. Ze zou dolgraag weer deel uitmaken van het leven van haar zus en haar lieve kleine neefje.

Heeft Yolanthe voldoende plek in haar hart om Rebecca te vergeven voor haar jaloerse gedrag? Laten we het hopen, want ook bloedmooie beroemdheden hebben zo hun familie nodig in goede.. en in slechte tijden. En je weet nooit hoe het leven zal gaan lopen.

Lees meer over:
Yolanthe Xess Xava

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties