Zeg NOS, hou je eens bij écht nieuws! Nieuwsuitzending toont artiest 'Cardi b' met debiele mening

Geen categoriejan 18 2019, 17:00
De nieuwsuitzending van vanochtend (min 4:45) door de NOS kelderde qua niveau. Zij toonden 'Cardi b', een flut artiest met een domme mening over de Amerikaanse politiek, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Zo even achter een segment over de Amerikaanse shutdown geplakt, alsof de persoon of de mening er ook maar íets toe doet. Haar mening kwam neer op 'Trump's shutdown is slecht want Trump wil nu dat ambtenaren zonder salaris weer gaan werken en Obama's shutdown was oké want dat ging om gezondheidszorg.' Al verwoordde ze het zelf wat eloquenter:

"(...) Oh but Obama shut down the government for seventeen days... Yeah bitch, for healthcare! So your grandmother could check her blood pressure, and you bitches could go check your pussy at the gynaecologist with no motherfucking problems."

De NOS vond deze figuur vanwege haar populariteit en het feit dat het Amerikaanse Congres ernaar verwees, blijkbaar voldoende reden om die bagger ook in Nederland te verspreiden. Ghetto-retoriek van de bovenste plank door een gaar wijf met mixtapes op haar naam, genaamd: Gangsta Bitches Music Vol. 1 en Vol. 2.
Kennelijk was er niemand bij die redactie aanwezig met enig overwicht of het benul om te zeggen: 'Nee, Nederlanders verdienen beter en wij kúnnen beter, rot op met die zooi.' Ook het feit dat het zo tussen het buitenlandse nieuws en een corruptieschandaal wordt geplempt was kennelijk prima. Ronduit schandalig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten