pvda groenlinks logo

Feestelijke vooruitzichten: GroenLinks verslindt de PvdA en DDS juicht het toe!

Opiniejul 12 2023, 22:00
Eindelijk is het moment aangebroken waarop de PvdA op het punt staat te worden opgegeten door GroenLinks. Als site hebben wij niets met beide partijen, als DDS kunnen wij onze vreugde niet onderdrukken. Het nieuws dat PvdA en GroenLinks van plan zijn om gezamenlijk de Tweede Kamerverkiezingen in te gaan met een gezamenlijke lijst, brengt een glimlach op ons gezicht.
Job van Amerongen uit zijn zorgen in een opiniestuk in de Telegraaf. Hij beweert dat de PvdA zich vastklampt aan GroenLinks in plaats van zich ideologisch te heroriënteren. Maar in onze ogen is dit de beste beslissing die de PvdA ooit heeft genomen.
Het idee dat de PvdA zich niet kan heroriënteren op haar eigen ideologie en zich vastklampt aan GroenLinks, brengt een glimlach op ons gezicht. Het is een vermakelijk schouwspel om te zien hoe de PvdA worstelt met haar identiteit en probeert te overleven door zich aan een andere partij vast te klampen. Het is alsof een drenkeling zich vastgrijpt aan een reddingsboei, in de hoop gered te worden van de ondergang.
Van Amerongen beweert verder dat de PvdA-GL alliantie geen afgehaakte PvdA-kiezers zal teruggewinnen. Maar laten we eerlijk zijn, die afgehaakte kiezers zijn waarschijnlijk allang vertrokken naar andere partijen die wel beter aansluiten bij hun overtuigingen. De PvdA is al jarenlang een partij zonder duidelijke koers, en het samengaan met GroenLinks zal daar weinig aan veranderen.
Het is lachwekkend dat de PvdA zich nu wil binden aan GroenLinks, een partij die voornamelijk bestaat uit elitaire welgestelden. Het is een perfect voorbeeld van hoe de PvdA vervreemd is geraakt van de gewone mensen en hun behoeften. Het is geen verrassing dat de partij steeds minder aantrekkelijk wordt voor de bredere bevolking.
Job van Amerongen, die na 42 jaar zijn lidmaatschap bij de PvdA opzegt, wordt door ons alleen maar toegejuicht. Het is verfrissend om te zien dat er nog mensen zijn die de moed hebben om afscheid te nemen van een partij die haar relevantie heeft verloren. Het getuigt van verstand en inzicht om te erkennen dat het tijd is om verder te gaan. Dat er nog maar velen mogen volgen.
De samensmelting van de PvdA en GroenLinks zal leiden tot nog minder ruimte voor verschillende opvattingen binnen de partij. Het idee van vleugelvorming en het respecteren van verschillende meningen zal verder verwateren. Het is duidelijk dat het samengaan van beide partijen de doodsteek zal zijn voor de PvdA zoals we die kennen schrijft van Amerongen in de Telegraaf.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.
Dus laat de festiviteiten beginnen! Het samengaan van PvdA en GroenLinks is een moment om te vieren voor degenen onder ons die niets hebben met beide partijen. Het is een teken van verandering, van de opkomst van nieuwe krachten in de Nederlandse politiek. Het is tijd om afscheid te nemen van de oude garde en ruimte te maken voor een frisse wind.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten