frits bosch column

-Frits Bosch- Meloni krijgt niets gedaan qua massa immigratie. Hoe komt dat toch?

Opiniesep 29 2023, 11:30
Ja hoe komt dat. Velen vragen zich dit af. Ze had nog zo beloofd dat ze de massa immigratie zou terugdringen maar er komt niets van terecht. Sterker nog: de massa immigratie is heftiger dat ooit. Ze heeft een failliete deal afgesproken met onze aartsleugenaar, maar niete nada als resultaat.
Kostbaar voor ons. Nu wordt geprobeerd met failed nations van Noord Amerika bullshit deals af te sluiten. De massa immigratie gaat gewoon door.
De reden is simpel: de enige manier om de bootvluchtelingen tegen te houden is pushbacks. Dat is een fluitje van een cent, maar wordt niet gedaan. Waarom niet? “Dat is onmenselijk.” De hele linkse wereld zou Italië is het verdomhoekje stoppen. Weg reputatie, minder toeristen en de paus zou het veroordelen. Italië, Meloni, kan het zich niet veroorloven. Het wordt onmenselijk genoemd en dat weten de bootvluchtelingen en de smokkelaars. Ze maken misbruik van onze goedertierenheid. Er wordt natuurlijk ook heftig gewezen op de Verklaring van mensenrechten. Het Westen heeft zich compleet in de hoek geverfd en wil alsmaar niet wakker worden.
Waarom krijgen wij nog zoveel vluchtelingen tegen wil en dank? Omdat de enige maatregel die zou helpen is onze grenzen hermetisch te sluiten. Kan dat dan? Wis en waarachtig dat dit kan. Waarom lukt het niet om illegalen het land uit te krijgen? Omdat dit “onmenselijk” wordt genoemd en direct wordt gerefereerd aan WO2, de Jodendeportaties, die onze brave Nederlanders, die hun knopen tellen, toen rustig lieten deporteren (sic). De hypocrisie op 4 mei is stuitend.
Er zijn landen als Hongarije, Polen die vluchtelingen weigeren. Prima, maar ga dan wel uit de EU. Je kunt niet andere landen de ellende laten opknappen en dan een lange neus trekken.
Saoedische grenswachten zijn beschuldigd van her schieten op Ethiopische vluchtelingen. Honderden doden. Zo moet het niet. Schandalig.
De massa immigratie gaat gewoon doorrrrr!
Frits Bosch is econoom en socioloog. Hij is tevens auteur van “Risico als obsessie”, “Dat is het risico”, “Wereld op een keerpunt” “Onbehagen bij de elite”, “Schaft ook Nederland zich af?”, “Feminisme op de werkvloer” en ''Kafkaistan''.
kafkaistan
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten