-Michel Mulder- Cashen met je slavernijverleden

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Cashen met je slavernijverleden

Kan het nog immoreler? Kan het nog meer van de krankzinnigheid in dit land? Ja, dat kan.

De eeuwig gekwetste crybaby's van het 'slavernijverleden' wensen, nee eisen een 'klein gebaar' van €40.000 per crybaby - let op: dat is nog slechts een voorschot - om het hun over, over, over, over, overgrootouders aangedane leed der slavernij.

Buiten het feit dat geen van deze jankballen ooit spijt betuigt van het eigen slavernijverleden van de Afrikaanse en Midden-Oosterse slavendrijvers - enig moreel besef is hen volkomen vreemd - is het nu toch wel volkomen duidelijk dat het 'slavernij dingetje' een evengrote geldkwestie is, als dat klimaatdingetje.

Hoe kan je het in je botte harses halen, om in een land waar de - daadwerkelijke - slachtoffers van de toeslagenaffaire 'slechts' €30.000 toegezegd hebben gekregen voor hun wel meetbare en ondergane leed, €40.00 als voorschot te vragen voor het leed van over, over, over, over, overgrootvader Kwaboetie in zijn plaggenhut?

Je kan nu al op je klompen aanvoelen dat het 'slavernijleed' loket bij iedere gemeente langere rijen zal genereren dan de voedselbank, omdat er ineens miljoenen 'slaven' hun leed met - opzienbarend - terugwerkende kracht voelen en ervaren.

Goedemiddag u komt voor een rijbewijs? Nee ik kom voor mijn €40.000, omdat de over, over, over, over, overgrootvader van mijn moeders kant ooit gedwongen is tot een onvrijwillige bootreis, en ik daarom nu een trauma heb.

Ach gut meneer, wat naar voor u. Als overheid voelen wij uiteraard intens met u mee, dus als u even bij het kruisje wilt tekenen, dan haal ik uw €40.000.

Zijn digitale euro's goed?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
slavernij Toeslagen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties