shutterstock 1629294280

-Michel Mulder- Cashen met je slavernijverleden

Opinienov 11 2022, 17:00
Kan het nog immoreler? Kan het nog meer van de krankzinnigheid in dit land? Ja, dat kan.
De eeuwig gekwetste crybaby's van het 'slavernijverleden' wensen, nee eisen een 'klein gebaar' van €40.000 per crybaby - let op: dat is nog slechts een voorschot - om het hun over, over, over, over, overgrootouders aangedane leed der slavernij
Buiten het feit dat geen van deze jankballen ooit spijt betuigt van het eigen slavernijverleden van de Afrikaanse en Midden-Oosterse slavendrijvers - enig moreel besef is hen volkomen vreemd - is het nu toch wel volkomen duidelijk dat het 'slavernij dingetje' een evengrote geldkwestie is, als dat klimaatdingetje.
Hoe kan je het in je botte harses halen, om in een land waar de - daadwerkelijke - slachtoffers van de toeslagenaffaire 'slechts' €30.000 toegezegd hebben gekregen voor hun wel meetbare en ondergane leed, €40.00 als voorschot te vragen voor het leed van over, over, over, over, overgrootvader Kwaboetie in zijn plaggenhut?
Je kan nu al op je klompen aanvoelen dat het 'slavernijleed' loket bij iedere gemeente langere rijen zal genereren dan de voedselbank, omdat er ineens miljoenen 'slaven' hun leed met - opzienbarend - terugwerkende kracht voelen en ervaren.
Goedemiddag u komt voor een rijbewijs? Nee ik kom voor mijn €40.000, omdat de over, over, over, over, overgrootvader van mijn moeders kant ooit gedwongen is tot een onvrijwillige bootreis, en ik daarom nu een trauma heb.
Ach gut meneer, wat naar voor u. Als overheid voelen wij uiteraard intens met u mee, dus als u even bij het kruisje wilt tekenen, dan haal ik uw €40.000.
Zijn digitale euro's goed?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten