shutterstock 1685748910

-Michel Mulder- 'De dadel op de appelmoes'

Opinieaug 28 2022, 13:17
Weet u het nog, de omgekeerde vlag op het Van der Valk hotel, die daar ongeveer 10 seconde gehangen heeft voordat het deugmensjes-algoritme weer intrad? Tijdens die paar seconde kregen wij even het gevoel dat een oer-Hollandse onderneming pal ging staan voor een oer-Hollandse sector, en de kers op de appelmoes naast de rode zakdoek het bevrijdingssymbool zou worden van een rechtvaardige strijd.
Van der Valk blijkt echter eieren...... eeeuuh dadels voor het geld gekozen te hebben - marktwerkende zakenmensen als het zijn - want in veel van hun hotels ligt er nu toch echt een Arabisch vruchtje bovenop het wegkwijnende hoopje Nederlandse appelmoes.
In alle stilte, zo ongeveer zoals onze grote buur ons landje binnenviel in 1940, blijkt Van der Valk als het braafste jongetje van de deugklas, mee te werken aan de huisvesting van gelukszoekers in hun vele hotels, om zo het corona-gat enigszins te dempen met ons belastinggeld.
Is het een vooruitziende blik van bedrijven als Van der Valk en bijvoorbeeld het AH-concern - dat o.a. kerstmis en sinterklaas heeft vervangen door het suikerfeest - omdat zij zien dat de Nederlandse bevolking wordt vervangen... Ooooh shit nee, dat was een complottheorie. Mmmmmm let me think again: dat de Nederlandse bevolking 'vrijwillig' ietwat uitdunt t.o.v. de Arabische en Afrikaanse aanwas. (vraagje aan de factcheckers, staat het er zo goed?)
Of is het simpelweg een karaktertrekje dat in de oorlog met 3 letters werd aangeduid, en waarvoor het vrouwelijke deel der sekte na de oorlog een gratis knipbeurt kreeg?
(Artikel gaat verder onder de oproep onze apps te downloaden)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Voor dat iedere deuger nu weer gaat staan te stuiteren op de linkse verontwaardigde teentjes, ik zeg nergens dat deze Nederlandse bedrijven overeenkomsten vertonen met een landsverradend groepje uit de vorige eeuw. Ik stel slechts de oprechte vraag waarom je als bedrijf meewerkt aan de destructie van de Nederlandse cultuur en dit land, terwijl deze cultuur, dit land en inwoners staan aan de bakermat van jouw bedrijfsmatige bestaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten