Pepijn van Houwelingen (FVD) woest op gemeenten die SDG-vlag laten wapperen: 'Mooi niet!'

Pepijn van Houwelingen (FVD) woest op gemeenten die SDG-vlag laten wapperen: 'Mooi niet!'

Forum voor Democratie-Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen vindt het volstrekt belachelijk dat gemeenten op 23 september - Vlaggendag - niet de Nederlandse driekleur trots laten wapperen, maar de vlag met de Sustainable Development Goals van de VN. "Mooi niet!" schrijft hij. Want FVD'ers "verwerpen het verachtelijke globalisme."

De Twitteraccount van Gemeenten4GlobalGoals laat heel trots weten dat er op 23 september allerlei gemeenten zijn die op die 'Vlaggendag' trots de vlag met daarop de Social Development Goals van de VNL laten wapperen. Die SDG-goals zijn erg controversieel omdat ze in verband worden gebracht met de Great Reset. Ze vereisen een totale reset van de manier waarop wij leven, zowel qua welvaart als qua energie.

Feitelijk is het gewoon het ouderwetse communisme, maar dan in een modern jasje - een jasje dat qua intensiteit en privacy-schendingen verder gaat dan ooit. Want communistische regimes van het verleden konden alleen maar dromen van de tech waarover overheden nu (gaan) beschikken.

Pepijn van Houwelingen (FVD) woest op gemeenten die SDG-vlag laten wapperen: 'Mooi niet!'

Forum voor Democratie Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen is dan ook allerminst te spreken over dit project van de SDG'ers.

"Mooi niet!" reageert hij fanatiek op de communistische oproep. "We verwerpen het verachtelijke globalisme en deze walgelijke vlag die daar het symbool voor is. Hijs 23 september dus onze Nederlandse vlag en hang hem op zijn kop want ons land is in nood!"

Pepijn van Houwelingen (FVD) woest op gemeenten die SDG-vlag laten wapperen: 'Mooi niet!'

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Zo is het inderdaad maar net. Het gaat fout met Nederland. Het land wordt de vernieling in geholpen - en dat komt onder meer door zieke agenda's als de SDG.

Als er op 23 september al een vlag wordt opgehangen, dan moet dat dus onze eigen driekleur zijn... en dan op z'n kop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties