screen shot 2023 01 17 at 200306

-Michel Mulder- 'De zin van praatclubjes'

Opiniejan 19 2023, 19:00
Er is weer veel te doen over het mondiale neukfestijn... eeuh het internationale praatclubje genaamd het WEF.
In een propagandistisch filmpje van - bewezen - pathologische leugenaar Mark Rutte, krijgen wij te horen waarom het goed is om bij het World Economic Forum te zijn.
Als we naar de oprichtingsdata van bijvoorbeeld de Bilderberg groep en het WEF kijken, dan zie we dat deze respectievelijk in 1954 en 1971 zijn opgericht.
Al 69 en 52 jaar komen deze - door rookgordijnen omgeven - clubs dus bij elkaar, om te 'praten' over de koers van de wereld, en zich te bezondigen aan drank, misschien wel drugs en dames van lichte zeden.
De Bilderberg groep komt dus al bijeen 6 jaar na de stichting van de staat Israël, en in tegenstelling tot dat liedje van Klein Orkest: er is in die tijd niets bereikt.
De voorstanders van secret sociëty clubjes als de Bilderberg groep en het WEF zullen daarin hun gelijk zien, en zeggen het is slechts een praatgroep. Maar daarmee haal je wel de hele legitimiteit onder die elitaire bacchanaals vandaan, want waarom elk jaar bijeenkomen, als je er geen ene moer mee bereikt?
Na 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF is honger nog steeds de wereld niet uit.
Na 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF is armoede nog steeds de wereld niet uit.
Na 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF is sociale ongelijkheid nog steeds de wereld niet uit.
Na 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF is oorlog nog steeds de wereld niet uit.
Na 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF is de Midden-Oosten problematiek nog steeds de wereld niet uit.
Hoe zou het toch komen dat praatclubjes van de meest invloedrijke politici, meest rijke ondernemers en meest invloedrijke mediamagnaten, nog minder bereiken voor de mensheid, dan dat ene individu die op het plein van de hemelse vrede een colonne tanks tegenhield?
Het antwoord is simpel, ze zitten er alleen voor de eigen agenda.
Wat 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF hebben bereikt is dat de kloof tussen rijk en arm alleen maar vergroot is.
Wat 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF hebben bereikt is dat de wapenindustrie en de farmaceutische industrie de rijkste, en meest invloedrijke bedrijfstakken in de geschiedenis zijn geworden.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Wat 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF hebben bereikt is dat de Europese Unie is veranderd in een Stalinistische dictatuur, waarin vrijheid, de vrijheid van meningsuiting en het recht op lichamelijke integriteit waarden uit het verleden zijn geworden.
Wat 69 jaar Bilderberg en 52 jaar WEF hebben bereikt is dat wij aan de rand staan van een nieuwe koude oorlog, met daadwerkelijk zicht op een nucleair einde.
De Bilderberg groep en het WEF hoeven geen complottheorieën te zijn, om hun vernietigende werking voor de mensheid in te zien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten