Screen Shot 2022 09 28 at 122331

Filmpje! PVV'er Martin Bosma ontmaskerd D66 als extreemrechtse partij

Politiekjan 19 2023, 18:00
D66 heeft vanaf de jaren 90 van de vorige eeuw een transformatie ondergaan van een goedsullige sociaal liberale partij een enge totalitaire partij met fascistoïde trekjes. D66 is een partij geworden die partijen met nationalistische opvattingen wil verbieden. Martin Bosma heeft deze radicalisering ook waargenomen en stelt dit in een Kamerdebat aan de kaak.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Martin Bosma vindt dat D66 zo erg is geradicaliseerd dat we inmiddels van een extreemrechtse partij kunnen spreken. Even een paar feiten op een rijtje. D66'er Ollongren stelt als de PVV de verkiezingen wint dan moeten we de uitslag van de verkiezingen niet erkennen. Er moet dan zelfs een republiek Amsterdam komen, omdat er onder de PVV geen cultuur of beschaving meer zou zijn. D66 wil de klimaatnoodtoestand uitroepen, dit houdt in dat de grondwet buitenwerking wordt gesteld. D66 tiert constant tegen andersdenkenden, framed andersdenkenden als extreemrechts om ze zo het zwijgen op te leggen. D66 wil een partijverbod. D66 wil de omroep Ongehoord Nederland kapot maken, omdat zij niet de mainstream mening verkondigen. D66 wil Twitter boycotten, omdat daar te veel andersdenkenden op actief zijn. D66'er Joost Sneller wil dat Koninklijke Horeca Nederland het predicaat koninklijk inlevert omdat het ooit heeft opgeroepen tot burgerlijke ongehoorzaamheid. D66 wil een kiesdrempel invoeren om kleine partijen uit te sluiten. Tot slot is D66 uitermate racistisch. Deze enge totalitaire partij stelt dat er te veel witte (blanke Red.) gezichten werkzaam zijn op ministeries. Het is walgelijk om deze racistische teksten te gebruiken voor blanken concludeert Martin Bosma.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
D66 vecht tegen onze democratie en voor racisme. Martin Bosma vindt D66 daarom een extreemrechtse partij. DDS vindt D66 een zeer enge totalitaire partij met fascistoïde trekjes. D66 dient daarom met alle democratische middelen bestreden te worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten