shutterstock 1360884326

-Michel Mulder- 'Een blank briefje aan De Volkskrant'

Opiniejul 24 2022, 15:30
Beste Casper Klok
Huh? Zul je misschien denken, waarom de naam Casper Klok als mijn voornaam toch echt Pieter is?
Dat zal ik je even vrij snel uitleggen, ik refereer hiermee aan Casper het vriendelijke spookje. Die is witter dan de melk die straks niet meer via boeren te verkrijgen is, om daarmee het verschil tussen blank en wit uit te leggen.
Zoals gebruikelijk is dat ranzige buurtblaadje dat door moet gaan voor een onafhankelijke kwaliteitskrant - de Volkskrant - weer griezelig fanatiek aan het jagen op dat wanstaltige en discriminerende 'witte' volk, ditmaal in de vorm van ons nationale vrouwenelftal. Dat is volgens jullie namelijk niet 'schemerachtig' genoeg. 
Nou zou Johan Cruijff - in zijn onnavolgbare wijsheid - waarschijnlijk zeggen dat kleur nog nooit een doelpunt heeft gescoord. Dit komt er zo ongeveer op neer dat het niet uitmaakt hoe pigmentverwend je perzikhuidje is, als je twee linkerbenen hebt dan belandt je doelpoging waarschijnlijk bij de cornervlag.
Het constant aanhalen van de huidskleur boven de beschikbare kwaliteit - een woke 'kwaliteit' - begint zo langzamerhand dusdanig lachwekkende vormen aan te nemen, dat er niet eens meer sprake is van licht aan het einde van de demoniseringstunnel.
Ik heb de Volkskrant nog nooit horen vragen waarom het Ghanese mannenteam eigenlijk zo donker is dat de wedstrijden verplicht overdag gespeeld moeten worden - geintje, ook in Ghana hebben ze Philips lampen  - of waarom het Chinees Olympisch team eruitziet of ze collectief mee hebben gedaan aan een wedstrijdje tegen de wind in pissen. Dus waarom steeds dat gehamer op dat - door de linkse woke cultuur verafschuwde - 'wit' zijn?
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Nou is er uiteraard via het alwetende interweb altijd wel iets te vinden, om de deugkneusjes weer even een minuut of 55 in hun blanken-hatende hoekje van het spectrum terug te schoppen - uiteraard spreekwoordelijk, want voor je het weet sta ik weer voor de rechter . Dus daar gaan we: waarom, als ik zo kijk naar het columnistenbestand van jullie stukje huis-tuin-en-keukenblaadje, dringt zich bij mij dan de vraag op of ik zit te kijken naar een personeelsbestand dat een groter arisch-gedachtegoed vertegenwoordigt dan pak 'm beet de personeelsbezetting van de totenkopfdivisie van de SS?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten