screen shot 2022 08 05 at 14

-Michel Mulder- ‘Een funny brief aan Sander Cornelis Graaf Schimmelpenninck’

Opinieaug 06 2022, 9:00
Beste Sander,
Zoekend naar voorbeelden om jou als persoon te duiden, kom ik toch altijd weer bij deze hilarische scene uit.
Jij ziet jezelf zo ongeveer als een godsgeschenk aan vrouwen, de mensheid en deze planeet, terwijl het overgrote merendeel der Nederlandse bevolking - want mondiaal besta je niet eens - je ziet als een poseur in kaboutergestalte, uit wiens mond - lees: twittergedrag - slechts heliumachtige bullshit komt.
Jouw haat ten opzichte van iedereen die een centimeter rechtser is dan de Groot Wassinks en Baarsma's van deze wereld begint zo langzamerhand het komische gehalte van kabouter Plop te krijgen, en haalt bij voorbaat al elke feitelijke waarheid - als die al te vinden zijn met de Hubble telescope - onder jouw tirades vandaan.
Jij, Sander, bent een zelfgeschapen karikatuur naar het voorbeeld van Adje van Nispen, met als enig verschil dat vanwege jouw uiterlijk er misschien nog wel vrouwen zullen zijn die jou als clitorisborstel wensen te gebruiken.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Van een mooi bord kun je niet eten is op niemand zo van toepassing dan op Graaf Schimmelpenninck. Want hoewel je smoeltje de uitstraling heeft van het paradijs, is er achter de uitnodigende voordeur overduidelijk niemand thuis.
Mijn advies aan jou derhalve: neem jezelf niet zo serieus. Dat doet 99% van Nederland ook niet. Oh, en switch over naar stand-up comedy, want het repertoire ervoor heb je al.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten