-Michel Mulder- "Een gevalletje 'Mats'Meijer"

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- "Een gevalletje 'Mats'Meijer"

Valt het u misschien ook op dat, er altijd wel weer een afleidingsmanoeuvre uit de hoge hoed getoverd wordt, als de samenleving iets te eensgezind ageert tegen de waanzin van Ali Rutte en zijn 224 rovers?

Het begint toch wel van een iets te absurde toevalligheid te getuigen, dat er altijd wel een nieuw afleidingspunt opduikt, als de bevolking - bijna voelbaar - op het punt staat de stekker te trekken uit de legaliteit van dit kabinet.

Ik geef toe, ook #matsmeijer komt - zijdelings - uit de koker van die Haagse idioten rollen, maar het is nog steeds een feit dat hernieuwde woede en verbazing, de angel haalt uit woede en verbazing die reeds op het punt van overkoken stond. Het is als een snelkookpan die weer van vooraf aan moet beginnen te koken.

Waarom? Dat is de grote vraag die zich opdringt bij het vrijlaten van coke-importeur Masmeijer.

Waarom? Waarom nu? Waarom gratie? Waarom tegen de negatieve adviezen in? Waarom, waarom, waarom?

Het is niet zo dat er sprake is van 'levensreddende' gratie in het geval van Masmeijer, mister sneeuwpoeder hoefde nog maar 1,5 jaar te zitten, en gezien zijn Bruls-achtige voorkomen had hij het prima naar zijn zin op 'water en brood.'

Er moet dus een ulterior motive zijn voor de krabbel van Willy, dan de nu rondzingende usual suspects als:

# gezondheidsredenen.

Ik geef toe hij ziet eruit of hij op klappen staat, maar Bruls en Timmerfrans 'functioneren' ook nog steeds.

# familieomstandigheden.

Omstandigheden dan die de roddelbladen en juicechannels niet opgepikt hebben.

# de mogelijkheid op een baan.

Hahahahahaha, are you serious?

#matsmeijer moet dus een hoger doel dienen, een doel dat uiteindelijk wel weer zal vallen onder de categorie geheugenverlies, gewiste smsjes of de staatsveiligheid, of misschien is het wel gewoon een gevalletje dat de huisdealer van het Binnenhof, tijdelijk geveld is door corona.

Het hoe en waarom van de gratie van Frank Montana zullen wij - dat voorspel ik u - nooit met zekerheid te weten komen, omdat de Haagse politiek niet gebaat is bij zichtbaarheid.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

Het krankzinnigengesticht aan de Hofvijver is meer gebaat bij een (social media) samenleving die blijft speculeren over #matsmeijer, omdat deze speculaties alle andere Haagse rottigheid aan het oog onttrekken.

Noot van de redactie: hier een video van Frank Masmeijer vijf jaar geleden bij RTL Late Night. Toen liet hij weten geen vrijspraak te verwachten omdat hij zich "heel dom" gedragen had; een mooi eufemisme voor zijn misdaad.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties