-Michel Mulder- Een patroonbriefje aan Alexander Pechtold

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- Een patroonbriefje aan Alexander Pechtold

Ethisch besef en Alexander Pechtold, het is een combinatie even elkaar afstotend als de waarheid en Mark Rutte.

Het 'moreel fatsoen' van D666 - u begrijpt, a practical joke - zat weer eens bij Hillary-wanabe Jinek aangeschoven, om te oordelen dat de uitspraken van FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren zogenaamd geschaard kunnen worden onder het 'fascisme.'

Het 'leuke' is dat mister 'neukhut' een patroon ziet in de uitlatingen van FVD, een patroon dat hij overduidelijk niet ziet in het eigen vrouwonvriendelijk en corrupte handelen.

Om Pechtold hangt al jaren de narcistische geur van vrouwenmisbruik heen - er wordt zelfs gezegd van verkrachting - maar dat weerhoudt een programma als Jinek er niet van, om hem een ethisch oordeel te laten vellen over de uitspraken van van Meijeren.

Alexander de Narcistische heeft niet alleen een spoor van vernieling achtergelaten als partijleider van het ronduit fascistische D66. Nee. Hij heeft óók nog eens een spoor van vernieling achtergelaten in de levens van vrouwen. Ja, er is een waar slakkenspoor zichtbaar; een spoor dat door iedereen nog steeds gezien wordt als 'de D66-werkwijze.'

De redactie van Jinek had bijna iedereen uit kunnen nodigen om zijn of haar oordeel te vellen over de woorden van van Meijeren, behalve de man die van corruptie, vrouwenhaat en misbruik aan elkaar hangt.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Mensen als Pechtold kennen geen enkele vorm van schaamte. Ze graaien en misbruiken zich zelf een slag in de rondte, maar menen daarbij wel een ethisch oordeel over anderen te kunnen vellen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties