-Michel Mulder- 'Een tik op de vingers voor Mark Rutte'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Een tik op de vingers voor Mark Rutte'

Bron: NOS / Screenshot YouTube: Persconferentie premier Rutte, over besluit verhuizing Unilever

Beste Mike Naylor van de polder,

Het schijnt dat ruim een op de vijf Nederlanders gelooft dat een kleine groep mensen in het geheim belangrijke besluiten neemt in de wereldpolitiek - een understatement if you ask me - en dat jij dat al best veel vindt.

Jouw conclusie daarover is dat het een keuze is om in complottheorieën te geloven, waarmee je de oprechte zorgen van een kleine 4 miljoen Nederlanders bagatelliseerd tot hersenloze fantasie-achtige schimmen.

Ik ga het hier niet hebben over het feit dat jij de Minister-President zou moeten zijn voor iedere Nederlander, en dus niet alleen voor het pigmentverwende invasieleger, en de linkse woke-idioten, want je kan nog eerder de roomskatholieke kerk overtuigen om te stoppen met kindermisbruik, dan jou te overtuigen van bovenstaande constatering.

Nee, ik ga het hier even hebben over wat feitelijke zaken, die jouw kijk op de zorgen van Nederlanders weghaalt van het gehalte complottheorie, en plaatst in het juiste kader: de waarheid.

Wat zijn in feite nu eigenlijk complottheorieën? Dat is simpelweg in één zin te beschrijven: alles wat tegen de heersende macht ingaat. Punt. Je hoeft er geen hogere wiskunde van te maken, iedereen die tegen het opgedrongen overheidsnarratief is, is een complotdenker, ongeacht wie of wat hij is, en wat voor staat van dienst er aan zijn of haar naam verbonden kan worden.

Als je het niet met de overheid eens bent dan ben je een complotdenker, een wappie of een aluminiumhoedje, en daarin bestaat geen middenweg.

Vroeger hadden we daar echter een andere benaming voor dan een complottheorie, en wel een totalitaire dictatuur... maar ja, tijden veranderen.

De basis van de complottheorie ligt echter niet in de fantasie van het individu, maar in het stilzwijgen van de overheid. Een stilzwijgen dat het anti-overheidsdenken meer en meer voedt.

Een land waarin ministeries honderdduizenden euro's - van ons belastingeld - betalen om maar niet te voldoen aan WOB-verzoeken, wel verkregen WOB-verzoeken volledig zwartgelakt zijn, een Minister-President tegen de wet in sms'jes wist en zelfs de aanbestedingsprocedure rondom mondkapjes al min of meer tot staatsgeheim benoemt wordt… Ja daarin zal de burger niet geloven dat alles loopt, zoals Markje Rutte het hen voorspiegelt.

Het is welhaast een gotspe om te durven beweren dat het niet een kleine selecte groep is die de wereld daadwerkelijk bestuurt, als je aankomende week naar Davos kijkt, waar de who's who van de internationale macht bijeenkomt, om achter gesloten deuren en beschermt door 5.000 militairen, een 'praatclubje' te komen spelen.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Dat jij a lying sack of horseshit bent, dat weet zo onderhand geheel Nederland. Maar dat je ook nog de grootste fantast op deze aardbol bent, dat mag je inmiddels ook als 'competentie' op je kwaadaardige cv bijschrijven.

Het is voor het volk - door het kabinetsbeleid - inmiddels geen vrije keuze meer om in 'complottheorieën te geloven, het is echter nog steeds wel een vrije keuze, om een leugenachtig en volksvijandig beleid in stand te houden.

Lees meer over:
Politiek Davos Mark Rutte WEF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer