Schaamteloze Sylvana Simons: dood van coke snuivende misdadiger is racisme

Schaamteloze Sylvana Simons: dood van coke snuivende misdadiger is racisme

Schaamtelozer dan Sylvana Simons worden ze niet. Dat wisten we al, maar mevrouw maakt het nu wel heel bont. Bij Op1 begon ze namelijk over de dood van de neef van de BLM-oprichter. Keenan Anderson stierf niet vanwege racisme, maar omdat hij een botsing veroorzaakte, een motor probeerde te stelen, wegrende van de politie, en ook nog eens strak stond van de coke.

Als je Sylvana Simons dit soort dingen hoort zeggen op TV moet je direct onderzoeken of wat ze zegt ook maar een beetje klopt.

"Omgekomen na een arrestatie met een taser." Hmm.

Wat is daar precies gebeurd?

Nou, dat is best simpel (of eigenlijk heel complex). Meneer veroorzaakte zelf een ongeval. Vervolgens ging hij - in duidelijk vreemde toestand - op zoek naar een politieagent. Die ging met hem mee.

Aangekomen bij de plek des onheils zeiden omstanders dan Anderson de veroorzaker was van het ongeluk. Vervolgens riep Anderson dat hij achtervolgd werd, dat mensen hem wilden vermoorden, en dat hij zijn leven niet veilig was.

Hij begon heel raar te doen. De agent vroeg hem rustig plaats te nemen, te blijven zitten. Er zou onderzoek worden gedaan.

Anderson zei dat prima te vinden, maar ging er opeens vandoor. De politie rende achter hem aan. Opeens begon hij te roepen dat ze hem wilden vermoorden. Want hij "wist te veel" over de dood van een andere donkere Amerikaan.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Na heel wat gezeik liet de politie weten aan Anderson dat als hij niet kalmeerde ze hem moesten taseren. Hij kalmeerde niet. Hij werd getaserd. Vier en een half uur na het incident overleed hij aan een hartaanval.

Vervolgens bleek dat meneer straks stond van de coke en de marihuana, wat verklaart waarom hij zich zo gek gedroeg. De man was niet goed bij zijn bakkes en knetterhigh. Hij veroorzaakte een ongeluk, was totaal wild, etc.

Maar wat Sylvana betreft is zijn dood - toch echt helemaal veroorzaakt door meneer zelf - een teken dat het nog altijd heel erg mis gaat in Amerika, dat de donkere medemens in levensgevaar is als er een politieagent op hem af komt, en ga zo maar door.

Dit mens is niet alleen ziek in haar hoofd, ze is ronduit kwaadaardig.

Volg mij op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties