yesilgoz

-Michel Mulder- Het openbaar excuusbureau van Justitie

Opiniemei 29 2023, 9:00
Beste hoeders van het onrecht,
Alsof vervolgingsafwegingen een boter-kaas-en-eieren spel zijn, waarin 3 'juist' geplaatste interpretaties van de wet het spelletje beslissen, zagen wij jullie triple header in korte tijd passeren.
Het Openbaar Missersterie is geen vervolgingsinstantie meer die daadwerkelijk tuig of criminelen vrezen, het is een excuusbureau voor de linkse georganiseerde misdaad geworden, waar voor 5 eurocent voor 25 duizend euro aan excuses uitgebraakt worden ten koste van het vertrouwen van het Nederlandse volk.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het mediakartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe (of direct op de bank: Liberty Media, NL95RABO0159098327, ovv 'donatie DDS' plus emailadres).
De excuses die het Openbaar Missersterie voor deze 3 - aantoonbare - strafzaken opvoerde zijn:
# in de aangifte die was gedaan tegen 3 topambtenaren die hebben gelogen onder ede: "dat ze niet opzettelijk onjuist hebben verklaard."
# in de zaak van een asielzoeker die zijn geslachtsdeel liet zien aan een 11-jarig meisje: "dat niet feitelijk vast te stellen was dat de man een seksueel motief had."
# in de zaak van de klimaatachterlijken die voor de 7e keer de A12 uren bezet hielden: " dat ze weliswaar een strafbaar feit hebben gepleegd, maar dat het een gering strafbaar feit was."
Ik durf hier te beweren dat ik, een blanke rechtsrealistischdenkende Nederlandse man van 56 jaar, een jaar of 5 op water en brood krijg als ik het lef zou hebben om te liegen onder ede.
Dat ik minimaal een jaar brommen met daarna een tbs-achtig traject voor mijn kiezen krijg, als ik mijn trouser snake aan een 11-jarige laat zien, ook al was dat enkel omdat ik de blaas van diezelfde 11-jarige bezit.
Ik een strablad krijg, verplicht dna moet afstaan en daarna jaren op de radar van justitie blijf staan als extreemrechtse terrorist/ophitser, als ik zelfs maar het lef zou hebben om de A12 voor 5 minuten te blokkeren.
Sterker nog, ik bén door het Openbaar Missersterie vervolgd - en daarna door de rechter verblijd met een strafblad - voor het schrijven van een ietwat vileine column, en daarbij was er bij de handpuppets van het onrecht geen inzicht dat vertelde dat ik:
# niet opzettelijk niet lief was.
# dat niet feitelijk was vast te stellen dat ik een beledigend motief had.
# dat het weliswaar een strafbaar feit was, maar slechts een gering strafbaar feit.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het mediakartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe (of direct op de bank: Liberty Media, NL95RABO0159098327, ovv 'donatie DDS' plus emailadres).
Waar je eerst nog het voorzichtige idee kon hebben dat het Openbaar Missersterie een hand- en spandienstenorganisatie is voor de zittende macht en hun linkse sekte-achtige waanzin, daar kan je de voorzichtigheid over dit idee laten varen, omdat het Openbaar Missersterie haar partijdigheid nu zelfs met trots verkoopt als haar modus operandi.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten