mark rutte minister president 9o1a6944

-Michel Mulder- 'Hoe houdbaar is Rutte's gave land nog?'

Opiniejul 20 2022, 9:55
Nog niet zo heel gek lang geleden zei de posterboy voor uitgestelde psychische zorg, M. Rutte, dat dit een 'gaaf' land is, en dat hij voor zijn gevoel halverwege zijn tijd als premier is.
Inmiddels zijn we in dit land echter zo ver dat de beerputten, schandalen en crises in het gezichtsveld van de Nederlanders verschijnen als acne op een pubergezicht, en dat een overgrote meerderheid M. Rutte begint te beschouwen als een liefdesbaby uit een kwartet tussen Jozef Stalin, Kim Jong-un, Desi Bouterse en Imelda Marcos.
De vraag die zich opdringt is: hoe houdbaar is dit gave landje van M. Rutte nog, of in plain English....... when is f*ck-ng hell breaking loose, en wordt er een verbouwingsoperatie gestart aan het Binnenhof, maar ditmaal niet aan het pand, maar aan het personeelsbestand?
Nou is het zo dat het voor de Haagse politici business as usual is - flying all over the world for vacation - omdat narcisten en psychopaten zich nou eenmaal nooit bedreigd voelen in hun bestaanszekerheid, maar onderhuids in de samenleving voel je de massale onvrede en het verzet tegen dat Haagse gesticht met de dag groeien.
Deze roverheid waarschuwt haar bevolking tegen de gevolgen van een zomerse temperatuur van 30 graden, maar heeft niet in de gaten dat de volksgericht-bbq's al een tijdje staan voor te gloeien op standje overkoken, en dat Rutte c.s. niet meer wegkomen met het geijkte 'daar-heb-ik-geen-actieve-herrinnering-aan' of een obligaat mea culpa als bij de toeslagenaffaire.
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
De Haagse politiek moet nu met tastbare bewijzen van schuldbewustzijn komen, gevolgd door ontslagen en strafrechtelijke vervolging voor het verziekte kartelhart. Anders zal dat breekbare vaasje van Rutte inderdaad in duizenden stukken barsten, en de volkswoede niet meer gaan liggen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten