-Michel Mulder- 'Kokende kikkers of: hoe wij onze democratie kwijtraakten'

Michel Mulder

Michel Mulder

-Michel Mulder- 'Kokende kikkers of: hoe wij onze democratie kwijtraakten'

Wie kent er niet de mythe, of het broodjeaapverhaal, van de kikker die zich langzaam naar zijn dood laat koken, zittend in een pan water alsof hij in een jacuzzi zit.

Inmiddels is dat urban legend verhaal al ontkracht, want wat blijkt? De kikker is intelligenter dan de gemiddelde mens, en verlaat de pan zodra hij begint te voelen dat zijn ass in aanmerking komt voor de menukaart als de zo gewillde kikkerbilletjes.

Hoe vaak de mensheid ook gewaarschuwd wordt voor de psychopatische neigingen van dat groepje, waar men aan refereert als 'the one procent,' de waarschuwingen gaan er niet in als zoete koek, maar worden in de wind geslagen als zijnde complottheorieën........ en dus kookt de snelkookpan gestaag verder.

Het nieuwe ausweis, hij zou er niet komen.

Is inmiddels volkomen ingeburgerd als het vaccinatiepaspoort, coronapaspoort, je digitale paspoort of welke naam men er ook aan hangt.

Het instrument om te bewijzen dat je gevaccineerd was - de app - zou er niet komen, nee Hugo de Jonge wilde het zelfs wettelijk onmogelijk maken, dat mensen moesten bewijzen dat ze gevaccineerd waren... en zie deze video.

Het gegeven dat men van contant geld afwil, om zo tot een totalitaire controlestaat te komen? Een fabel.

Wat blijkt echter...

Maar geen nood, we hebben nog steeds de - relatieve - vrijheid om ons in onze directe omgeving vrij te verplaatsen, dan maar geen vakanties meer. Eeeeuh wrong.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Hoe vaak wij ook blijven waarschuwen voor de agenda 2030, 6uild 6ack 6etter plannen van de new world order en de vernietigingsagenda van personen als Kaag, Rutte, Klaver, Kuiken, Maxima en puppetmaster Schwab, het merendeel der bevolking blijft als volkomen geïndoctrineerde én gehypnotiseerde kikkers in die snelkookpan zitten, tot ze hun eigen huid voorbij zien komen omdat die van hun weerstandloze botten is losgeweekt.

Ja, blijkbaar zijn wij mensen achterlijker dan kikkers. Best triest, eigenlijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer