PaulCliteur

Paul Cliteur: “Nieuw boek Baudet is een meesterstuk”

Opiniefeb 26 2023, 20:00
Graag wend ik mij tot u met het klemmend advies om De Gideonsbende te lezen. 
Wát een boek!
Deze laatste - en vermoedelijk beste - pennenvrucht van Thierry Baudet is echt een meesterstuk.
Het boek legt het hélemaal uit: wat onze tegenstander bezielt, hoe we hier zijn beland, hoe diep de crisis wérkelijk is - en waarom FVD volstrekt uniek is. Niet alleen in Nederland, maar in de gehele Westerse wereld.
Het boek antwoordt ook op alle critici. Alle verwijten van ‘racisme’ en ‘antisemitisme’ kunnen nu definitief achter ons worden gelaten. Tegenover het stupide frame van ‘Poetin-fanboy’ stelt Baudet een subtiel en feitelijk onderbouwde analyse van het conflict in Oekraïne en waarom een andere benadering noodzakelijk is.
Bovenal echter toont Thierry in De Gideonsbende voor het eerst een écht pad van hoop. Een routekaart. Een concrete weg die we kunnen bewandelen met elkaar, nu duistere wolken van kwaad zich steeds dikker samenpakken boven ons.
Maar het lezen van De Gideonsbende heeft me niet alleen geïnspireerd; het heeft me ook geëmotioneerd. Vanwege de standvastigheid, de integriteit, het ware missiegevoel van deze politiek leider die zich ooit, in een ver verleden, als jonge student bij me meldde, en die dit helemaal eigen, helemaal autonome pad per se heeft willen - nee: moeten! - gaan in zijn leven.
Lees dit boek, en voel mee. Denk mee. Strijd mee.
Geef het cadeau aan de mensen in uw omgeving.
Verspreid dit juweel - juíst nu de gevestigde media álles doen wat ze kunnen om ons te censureren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten