screen shot 2023 09 11 at 115212

Afschuwelijk! FVD én Geert Wilders woest door beelden van allochtonen die autochtone gehandicapte in elkaar slaan

Politieksep 11 2023, 13:00
Geert Wilders heeft furieus gereageerd op een video die viraal gegaan is op X. Niet zo gek, want de video toont hoe een beperkte man zwaar wordt mishandeld door een groep allochtone jongeren. Het is echt vreselijk om te zien. "Beesten," zegt Wilders dan ook. "Oppakken, vastzetten en de sleutel weggooien." FVD is het daarmee eens en voegt toe dat dit helaas het automatische gevolg is van het wanbeleid van... de VVD.
Beelden uit De Haag zijn de wereld overgegaan. En terecht. Want de beelden tonen hoe een gehandicapte - of 'verstandelijk beperkte' - autochtone man wordt aangevallen door een roedel allochtone wolven. Geen andere blanke doet iets om hem te helpen. Hij wordt helemaal in elkaar geslagen. Geschopt. En zelfs gestoken met wat een mes of een schroevendraaier lijkt.
Geert Wilders vindt dit soort wangedrag logischerwijze volkomen onacceptabel en wil dat er iets aan gedaan wordt. Hij noemt de allochtone roedel misbaksels terecht "beesten" en eist vervolgens dat de verantwoordelijke agressieve gorilla's "oppakken, vastzetten en de sleutel weggooien."
Dat zegt de PVV-leider op X (voorheen Twitter).

FVD: VVD-beleid is verantwoordelijk

FVD vindt het ook verschrikkelijk om te zien wat er gebeurd is. "En het is weer raak," schrijft de enige echte conservatieve partij van Nederland. Nederlandse man wordt aangevallen door buitenlands tuig in de tram."
Maar de partij heeft nog meer te zeggen hierover. "Dit soort ellende roep je over jezelf af als je zoals de VVD de grenzen wagenwijd openzet," stelt de partij namelijk terecht. "Het moet een keer klaar zijn."
Dat is inderdaad wat er gebeurd is. We hebben in Nederland ons land helemaal uitgeleverd aan dit soort uitvreters. Daar moet iets aan gebeuren. En snel.

Wanstaltig

Er zijn twee extreem erge aspecten van dit soort video's:
1. Je ziet steeds vaker dat groepen allochtonen zich op een dergelijke manier misdragen. Dat mogen we van de Woke-gekken niet zeggen, maar het is een feit. En nee, bij DDS hebben we er geen enkele moeite om dit soort feiten te benoemen. Het is een allochtonenprobleem. Of als je islamitische allochtonen en Antillianen geen "allochtonen" wil noemen, niet niet-blank probleem.
2. Blanke Nederlanders staan er elke keer weer bij en doen helemaal niets. Nederland (en de rest van West-Europa) waren ooit de baas in de hele wereld. Er is geen enkele reden om bang te zijn voor dit soort wanstaltige types. Onze voorouders hebben laten zien dat dit niet nodig is; dat ook wij heel goed van ons kunnen afbijten. Maar blijkbaar zijn we zo gecastreerd als volk, dat we daar het lef niet meer voor hebben. Als dit soort aanvallen gebeuren laten we een arme gehandicapte man voor zichzelf zorgen terwijl wij ons verstoppen.
Weet je wat dit soort problemen oplost? Twee mogelijkheden:
1. De politie grijpt onmiddellijk in. En hard ook. Maar die politie is natuurlijk nergens te vinden, dus dit gaat niet lukken.
2. Normale Nederlanders grijpen zelf nog veel harder in dan de roedel allochtone misbaksels mogelijk achten. En ja, dat is juridisch toegestaan. Noodweer is niet alleen "zelfverdediging" maar ook verdediging van een onschuldige derde die wordt aangevallen. Je mag zo'n man dus prima op hardhandige wijze verdedigen door zijn aanvallers fysiek uit te schakelen. 
(Artikel gaat verder onder deze oproep) DDS is he-le-maal klaar met dit soort walgelijke gebeurtenissen in ons land! Wij spreken ons hier DUIDELIJK tegen uit en het boeit ons niet dat de Woke-mafketels dat 'heel erg' vinden. Maar dit betekent wel dat we JOUW STEUN nodig hebben. Want het Kartel probeert DDS juist vanwege deze opvatting keihard te straffen. DONEER AAN DDS. Help ons dit kwaad te bestrijden - en een vuist te maken tegen het walgelijke kartel dat dit soort wanstaltige misdadigers systematisch beschermt.
Natuurlijk vinden heel veel Nederlanders op X het vreselijk en spreken ze zich net als Wilders uit tegen dit misselijke geweld. Een paar gebruikers merken zelfs op dat de gehandicapte man rond de 12 seconden zelfs "gestoken wordt door die lange neger." Dat klopt inderdaad. Hij stond zelfs al klaar met het wapen.
De politie in Den Haag wordt massaal opgeroepen om iets te doen - om de verantwoordelijke misbaksels aan te houden en te vervolgen. De politie heeft daar op het moment van schrijven nog niet op gereageerd. Niet zo gek, natuurlijk, want de Nederlandse politie is doodsbang om in te grijpen als allochtoon tuig zich zo misdraagt, want stel je voor dat je van 'racisme' beschuldigd wordt. Dan liever een paar verstandelijk gehandicapte Nederlanders in elkaar laten trappen en neer laten steken. Da's veel beter! Toch, politie?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten