omtzigt

BAM! PVV stijgt door naar 50 (!!!!) zetels, verraderlijk NSC VERLIEST

Politiekfeb 03 , 17:00
Het is ongelooflijk, maar de PVV blijft maar doorstijgen in de peilingen. Als er vandaag verkiezingen waren zouden Geert Wilders en de zijnen namelijk uitkomen op 50 zetels (!). Dat zijn er 13 meer dan op 22 november vorig jaar. En dat is niet alles dat er verandert. Want de winst van de PVV komt deels door... verlies van NSC. Heel goed.
We weten onderhand allemaal dat NSC een ronduit verraderlijke partij is. Het is werkelijk het CDA 2.0. Pieter Omtzigt had nooit zin in gesprekken met de PVV, laat ze opzettelijk stroef verlopen met wanargumenten over 'de grondwet,' en zoekt nu zelfs ruzie met Caroline van der Plas van BBB. Het is ronduit walgelijk.
Gelukkig is er goed nieuws. Want niet alleen weten jij en ik dat NSC een waardeloze partij is, niet-rechtse Nederlanders komen langzamerhand tot dezelfde conclusie. Volgens de laatste peiling van Maurice de Hond verliest NSC namelijk snel steun. Waar de partij op 22 november, 2023 nog 20 zetels kreeg zijn daar er nu... nog maar 15 van over. Dat is dus een verlies van 5 zetels in slechts twee maanden tijd voor Omtzigt en zijn mede-karteldieren.
En weet je wat nog mooier en belangrijker is? Niet alleen verliest NSC, maar de PVV blijft stijgen. Als er nieuwe verkiezingen komen kan Wilders rekenen op 50 (!) zetels. Ja, dat lees je goed. Vijftig. Het is werkelijk ongekend in deze tijden van totale politieke versplintering, maar het lijkt echt waarheid te worden als we opnieuw naar de stembus moeten.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dat walgelijke kartel en de walgelijke kartelspelletjes. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons het wanstaltige kartel en karteldieren als Omtzigt elke dag weer te bestrijden.
Geweldig. Ook al omdat het betekent dat de rechtse meerderheid in de Tweede Kamer nog groter wordt dan het geval nu is. FVD verliest namelijk geen enkele zetel (helaas wint de partij ook nog niets, maar daar gaan we aan werken als we slim zijn!). De SGP ook niet. Ja, de VVD wel, maar hé, die zetels gaan naar de PVV. Plus de VVD is natuurlijk niet écht rechts. De andere 'rechtse' partij die wat inlevert is JA21. Maar dat gaat om maar één zetel... omdat de partij ook maar één zetel heeft momenteel. JA21 gaat dus verdwijnen. Maar realistisch rechts als blok wordt groter en sterker.
Dit kan Omtzigt in zijn verraderlijke jeweetwelwat steken. Hij denkt vast dat hij en NSC het politieke spel op de ouderwetse manier kunnen spelen, maar niets is minder waar. Als hij de kiezer nu niet geeft wat die wil, zal dat het einde inluiden van NSC als serieus grote partij. Wil Omtzigt dat riskeren?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten