Screen Shot 2022 02 11 at 151741

Beau komt uit de kast als D66'er: 'Als ik in Den Haag zou wonen zou ik het wel weten'

Politiekfeb 11 2022, 11:30
Talkshowhost Beau van Erven Dorens liet gisteren even heel duidelijk weten waar hij staat in het politieke debat: ferm aan de kant van D66. Geen wonder dat hij steeds weer een talkshow kreeg, ook nadat hij enkele keren vreselijk mislukt was.
Beau is één van die halfwassen halfmannen die in de Nederlandse tv-wereld steeds weer gepusht worden als zijnde hét idee van hoe een man tegenwoordig moet zijn. Quasi-gevoelig, zacht, vreemd pruttelend, vooral zo weinig mogelijk masculien.
En dus verbaast het helemaal niemand dat hij gisteravond uit de kast kwam als rasechte D66'er. Zoals onze eigen Kenneth Steffers opmerkt op Twitter zei Beau namens tegen D66-bekeerde 'Ome Willem': "Als ik in Den Haag zou wonen zou ik het wel weten."
Lekker op de fopdemocraten stemmen dus.
https://twitter.com/KenStash/status/1491905498798596101?t=sw0TPQPCbWq_FeaH849m_g&s=08
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Verrassend is het niet. Misselijkmakend wel. Want die hele Hilversumse wereld is één grote D66-incestbende. Nee, niet alleen bij de NPO, óók bij de zogenaamde commerciëlen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten