20220125 Tweede Kamer Geert Wilders PVV 1

Geert Wilders: '198 mensen op de IC? Geen énkele vrijheidsbeperkende maatregel is gerechtvaardigd!'

Politiekfeb 11 2022, 10:30
PVV-leider Geert Wilders vindt dat er per direct een einde moet komen aan alle fascistische coronamaatregelen. Want, zegt hij, er liggen maar 198 mensen met corona op de IC. Dan is er werkelijk geen enkele reden om de samenleving nog langer te straffen.
Gedurende de coronacrisis was de PVV best voor allerlei maatregelen. De partij plaatste af en toe wat kritische kanttekeningen, maar het narratief werd over het algemeen onderstreept door Geert Wilders en de zijnen.
Gaandeweg werd de partij kritischer. En nu zijn Wilders en Fleur Agema eigenlijk gewoon wel klaar met het wanbeleid.
Want, stelt Wilders op Twitter, er liggen nog maar 198 mensen met corona op de IC. Dat aantal is zó laag (gelukkig maar!) dat letterlijk geen enkele vrijheidsbeperkende maatregelen nog gerechtvaardigd is.
"We willen onze TOTALE VRIJHEID terug," eist Wilders. "Nu!"
https://twitter.com/geertwilderspvv/status/1492037416638627850
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Voorlopig lijkt het erop dat het kabinet wil "versoepelen," maar niet van zins is Nederlanders hun vrijheid écht terug te geven. Het goede nieuws? We hebben nu gezien dat massale druk vanuit de samenleving werkt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten