tce 20210429 tweede kamer152

Bizar! 2 lichtgewicht vrouwen rommelen Nederland Wereldoorlog III in: "En ze zijn nog demissionair ook!"

Politiekjun 03, 11:55
Er zijn steeds meer mensen die he-le-maal klaar zijn met de leden van het demissionaire kabinet Rutte IV - en dan met name met twee vrouwen. Vrouwen die Nederland een oorlog aan het inrommelen zijn. En dan niet zomaar ergens een strijd in het Midden-Oosten of Afrika, maar in Europa zelf. Tegen Rusland.
De bekende Twitteraar en onderzoeker Niemands Knegt gaat op X de strijd aan met die twee vrouwen. Het zal niemand verbazen dat het dan gaat om minister Kajsa Ollongren (D66) en Hanke Bruins Slot (CDA). Deze twee gestoorde gekken laten dit weekeinde trots weten dat het helemaal prima is als Oekraïne Rusland zelf aanvalt - dus doelen in Rusland - met Nederlandse wapens.
"Oekraïne mag militaire doelen in Rusland aanvallen," aldus Ollongren trots. Nou kun je daar normaal om lachen, maar in dit geval is het onze eigen 'minister van Defensie' die het zegt. Dat is nogal problematisch. Vervolgens ging minister van Buitenlandse Zaken Bruins Slot er overheen met "Nederlandse F16's zijn ook inzetbaar voor doelen in Rusland." Ze had het dus niet eens over raketten ofzo, nee, over onze vliegtuigen. Hallo!
"Het is toch wat," schrijft Niemands Knegt, "dat deze 2, geopolitiek gezien uiterst lichtgewichte dames, met hun totaal onverantwoordelijke, ridicule, levensgevaarlijke uitspraken, ons op de rand van de oorlog brengen met 1 van de sterkste legers van de wereld, met 's werelds grootste nucleaire arsenaal."

Het is toch wat, dat deze 2, geopolitiek gezien uiterst lichtgewichte dames, met hun totaal onverantwoordelijke, ridicule, levensgevaarlijke uitspraken, ons op de rand van de oorlog brengen met 1 van de sterkste legers van de wereld, met 's werelds grootste nucleaire arsenaal...

Image
Image
368
Reply
Het merkwaardigste hieraan is dat we decennialang hebben moeten aanhoren dat er veel meer vrede in de wereld zou zijn aLs VrOuWeN aAn De MaChT wArEn!11! Vervolgens krijg je in Nederland een kabinet met onder meer deze vrouwen, en ze zijn oorlogszuchtiger dan wie ook. Zelfs Mark Rutte - die oorlog wil omdat het zijn carriere helpt, zie NAVO - is niet zo pro-oorlog als deze twee dames.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Gek genoeg hoor je tegenwoordig helemaal niemand dit meer zeggen en nemen vrouwen zelfs de leiding in het roepen om meer, meer, meer oorlog en vooral om meer, meer, meer doden. Je gaat bijna denken dat ze daar heel blij van worden; dat het een kick voor ze is; dat het ze een machtig gevoel geeft; of dat het intern bij ze nog iets veel ranzigers doet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten