screen shot 2024 05 31 at 161625

Dappere Duitse agent overlijdt na heldhaftige actie tegen islamistische terrorist die Michael Stürzenberger aanviel

Terrorismejun 03, 10:45
Het tragische nieuws uit Mannheim laat niemand onberoerd. De dappere 29-jarige politieagent Rouven L., die zijn leven gaf om een conservatieve activist te beschermen tegen een islamistische aanslag, is overleden. De Duitse autoriteiten hebben dit vreselijke nieuws bevestigd. Rouven werd neergestoken tijdens een aanval die gericht was op islamcriticus Michael Stürzenberger. Tegelijkertijd laat De Telegraaf weten dat "het motief" van de dader "onbekend" is. Is dat een grap?!
Rouven sprong direct in actie toen een man in het centrum van Mannheim om zich heen begon te steken. Zes mensen raakten gewond, waaronder Stürzenberger zelf. Rouven werd het zwaarst getroffen. Ondanks dat hij aanvankelijk nog ovdereind kon blijven en met de hulp van collega’s over het plein liep, zakte hij uiteindelijk in elkaar en werd met razendsnel vervoerd naar het ziekenhuis.
De aanvaller, een 25-jarige Afghaan die in Duitsland woont, werd door de politie neergeschoten. Hij onderging een operatie en is helaas niet in staat om met de politie te praten. De media met De Telegraaf voorop doen alsof zijn motief een groot raadsel is.
Serieus? Een islamist die een aanslag pleegt op een islamcriticus? Dat is geen mysterie, dat is gewoon de harde waarheid van islamistisch terrorisme. Waarom durft niemand dit te benoemen? Waarom moeten we ons altijd verschuilen achter politieke correctheid?
Een vriend van Rouven vertelde aan Bild: „Het was snel duidelijk dat hij deze aanval niet zou overleven. Maar Rouven is orgaandonor. Hij werd in leven gehouden met de hart-longmachine. Hij riskeerde zijn leven voor onze veiligheid en wil zelfs in de dood anderen een kans op leven geven. Hij had zoveel plannen en was een geweldig mens. We zijn er kapot van.”
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij De Dagelijkse Standaard maken we ons EXTREME zorgen over de technocratische superstaat in Brussel. Onze vrienden van Cultuur onder Vuur hebben een schitterend boek geschreven over die EU. De titel? "EUSSR: Europa op de snelweg naar een superstaat." De EU is geen nieuwe Verenigde Staten van Amerika, maar een nieuwe Sovjet-Unie. Hoe dat zit legt Cultuur onder Vuur uit in dit geweldige werk. Bestel dit boek nu GRATIS bij Cultuur onder Vuur.
Zijn collega’s zijn diep geraakt. „Rouven was altijd paraat in noodsituaties. Hij gaf altijd alles. Hij was betrokken en direct. We kunnen niet bevatten dat hij er niet meer is,” schreven ze aan Bild.
De heldhaftige daad van Rouven L. toont het ultieme offer dat politieagenten bereid zijn te brengen. Zijn moed en vastberadenheid om anderen te beschermen, zelfs met gevaar voor eigen leven, zullen we nooit vergeten. Dit is een tragisch verlies voor zijn familie, vrienden, collega's en iedereen die gelooft in de strijd tegen islamistisch terrorisme.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten