screen shot 2022 10 05 at 13

Bizar! Knettergek kabinet gaat akkoord met nog een keer 2 MILJARD voor Oekraïne

Politiekfeb 10, 8:00
Het is werkelijk te walgelijk voor woorden, maar het Nederlandse kabinet heeft weer ingestemd met steun voor Oekraïne. Ons belastinggeld kan namelijk niet op. Dat is al erg genoeg. Maar wat dit nog erger maakt is dat D66'er Steven van Weyenberg, die na het vertrek van Sigrid Kaag functioneert als minister van Financiën, er over opschept.
We weten van de onderhandelingen over een nieuwe regeringscoalitie dat de financiën er bepaald niet goed voorstaan. Mevrouw Kaag heeft er simpelweg, samen met Rutte, een enorme puinhoop van gemaakt. Een nieuw kabinet zal vrijwel zeker moeten snijden in de uitgaven - en gaat mogelijk de lasten weer eens verzwaren, want dat is immers hoe socialisten nu eenmaal omgaan met dit soort "tegenvallers."
Vreemd genoeg betekent dit allemaal echter niet dat er geen geld is voor Oekraïne. Sterker nog, die globalisten van het kabinet hebben graag éxtra euro's over voor dát land
Hoe ik dat weet? Nou, de nieuwe minister van Financiën, net als Kaag een D66'er, laat weten dat Nederland lekker garant gaat staan voor nieuwe steun. Het gaat om minimaal twee miljard euro.
"De ministerraad heeft vandaag ingestemd met het vastleggen van het EU-steunpakket voor Oekraïne," aldus 'minister' van Weyenberg. "Met het voorstel wordt twee miljard euro beschikbaar gesteld in de vorm van een garantie. De steun staat voor onverminderde, verenigde EU-steun voor."
Er is nooit geld voor gewone Nederlanders. Zij kunnen geen steun krijgen om de stijgende inflatie tegen te gaan. Ze kunnen geen cént krijgen om de gasrekening enigszins omlaag te duwen. Oh nee. Geen enkele euro is er voor jou en mij.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met die gestoorde oorlog in Oekraïne en de bakken met BELASTINGGELD die we ernaar overgebracht zien worden. Nederlands belastinggeld is voor Néderlanders. Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons elke dag weer te strijden voor óns Nederlanders - en niet voor een oorlog waar we feitelijk niets mee te maken hebben.
We moeten langer, langer, langer doorwerken omdat het anders niet "houdbaar" is. De zorg wordt totaal uitgekleed, want jongens toch, de zorgkosten rijzen de pan uit en zijn onbetaalbaar.
Maar als de Amerikanen dan een oorlog uitlokken ergens ver weg, dit keer in Oekraïne, dan is er opeens wél een buslading euro's beschikbaar om daar een "bijdrage" aan te leveren. Oh nee, dán is er opeens geen grens meer aan wat mogelijk is. "Trek de portemonnee!" wordt er dan geroepen in het Torentje. En hop, daar gaat ons belastinggeld. Het ene miljard na het andere.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten