shutterstock 2171006405

Brekend! Frans Timmermans (PvdA/GL) doet greep naar de macht door zich kandidaat-lijsttrekker te stellen

Politiekjul 20 2023, 11:31
Het is een dag waarop het nieuws waarvan je wist dat het zou komen. Frans Timmermans stelt zich kandidaat voor het lijsttrekkerschap van de nieuwe PvdA/GroenLinks-combinatie bij de komende Tweede Kamerverkiezingen. De totalitair gestoorde klimaatpaus zwaait met zijn scepter en kondigt aan dat hij de leiding zal nemen over dit ecocommunistische gevaar. Alle hens aan dek! Het is tijd voor patriottische partijen om zich te verenigen en een vuist te maken tegen deze bedreiging voor onze vrijheid en welvaart!
De machtsbeluste Timmermans denkt dat hij kan heersen over ons land en onze toekomst kan bepalen met zijn radicale groene agenda. Maar wij, de patriottische partijen, zullen niet toestaan dat hij onze waarden en normen vertrapt. PVV, FVD, BVNL, JA21 en BBB, het is tijd om je onderlinge meningsverschillen opzij te zetten en je pijlen volledig te richten op het roodgroene gevaar van de PvdA/GL-combinatie.
Deze ecocommunistische samenwerking onder leiding van Timmermans belooft niets dan ellende voor ons land. Hun utopische klimaatplannen zullen de economie verwoesten, de energierekening door het dak jagen en de belastingdruk tot ongekende hoogten opstuwen. Het zijn de burgers die uiteindelijk de prijs zullen betalen voor deze ideologische waanzin.
Maar laten we niet in paniek raken. Dit is het moment voor patriottische partijen om op te staan en te strijden voor de waarden waar we in geloven: vrijheid, verantwoordelijkheid en een gezond patriottisch nationalisme. We moeten ons verenigen en onze krachten bundelen om te voorkomen dat de klimaatpaus zijn greep op ons land versterkt.
Laat het duidelijk zijn dat deze combinatie van PvdA/GL een bedreiging vormt voor onze soevereiniteit en welvaart. We moeten ons niet laten verblinden door hun mooie praatjes over groen beleid. Het is een wolf in schaapskleren, klaar om onze vrijheid te verslinden.
Daarom roepen we alle patriottische kiezers op om zich bewust te zijn van het gevaar dat voor ons ligt. Laten we ons niet laten misleiden door Timmermans en zijn volgelingen. We moeten onze stem laten horen en ons verzetten tegen deze gevaarlijke koers die ons land zal vernietigen.
Patriottische partijen, het is tijd om te handelen. Verenigt u! Laten we samen strijden voor een sterk, onafhankelijk en welvarend Nederland. Laten we onze democratie beschermen tegen de tirannie van ecocommunisme. Ons land heeft leiders nodig die onze belangen op de eerste plaats zetten, niet een klimaatpaus die droomt van totalitaire heerschappij.
Steun DDS op BackMe en help DDS door te gaan met deze strijd - en er zelf een schepje bovenop te doen. Laat je emailadres achter bij je donatie en je krijgt ook, hop, gratis en voor niets onze dagelijks SubStack-column in je inbox (soms zelfs twee of drie per dag).
We moeten onze pijlen niet op elkaar richten, maar op het echte gevaar. Samen kunnen we deze dreiging afweren en Nederland beschermen tegen de donkere wolken van ecocommunisme. Het is tijd om op te staan en te vechten voor onze vrijheid, onze welvaart en onze toekomst. Verenigt u tegen het naderende gevaar. DDS is klaar voor de strijd tegen dit roodgroene gevaar!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten