schermafbeelding 2024 01 26 090421

Buitenlandse Zaken verworden tot speelveld voor linkse activisten: Vrij baan voor anti-Israël sentiment, gekker moet het niet worden!

Politiekjan 26, 10:00
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, ooit een bolwerk van diplomatie en staatsmanschap, is nu verworden tot een speeltuin voor linkse activisten. In een schaamteloze vertoning van onprofessionaliteit, halen ambtenaren van dit ministerie het in hun hoofd om wekelijks te demonstreren voor een staakt-het-vuren in Gaza, recht in het gezicht van het officiële kabinetsbeleid. Daarnaast zijn deze ambtenaren ook anti-Israël. Dit is geen vrijheid van meningsuiting; dit is een regelrechte coup tegen de democratische besluitvorming van ons land.
Het is werkelijk verbijsterend. Deze ambtenaren, betaald van onze belastingcenten, vinden het kennelijk acceptabel om hun eigen politieke agenda boven hun professionele verantwoordelijkheden te stellen. Door openlijk te demonstreren tegen het beleid dat ze zelf moeten uitvoeren, tonen ze een flagrant gebrek aan respect voor de principes van de democratie en neutraliteit. Zijn we nu echt beland in een tijdperk waarin ambtenaren van Buitenlandse Zaken zich ongestraft kunnen ontpoppen tot activisten?
Minister Bruins Slot van het CDA staat erbij en kijkt ernaar. Haar onwil of onvermogen om in te grijpen in deze flagrante schending van de interne gedragscode van het ministerie is niets minder dan een capitulatie voor de oprukkende links-radicale elementen binnen haar departement. Het is een klap in het gezicht van elke rechtgeaarde Nederlander die verwacht dat de overheid haar eigen regels naleeft en een apolitiek en neutraal buitenlands beleid voert.
Deze ambtenaren schenden niet alleen de interne gedragscode volgens het AD, maar ondermijnen ook het vertrouwen van het publiek in onze overheid. Deze wekelijkse sit-ins laten zien hoe diep de tentakels van linkse indoctrinatie en politiek activisme zijn doorgedrongen in onze overheidsinstanties. Het is een gevaarlijke ontwikkeling die de integriteit en effectiviteit van ons buitenlandbeleid ernstig bedreigt.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het wordt hoog tijd dat er orde op zaken wordt gesteld bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Minister Bruins Slot moet onmiddellijk ingrijpen en deze schaamteloze politieke activiteiten de kop indrukken. Als deze ambtenaren zo nodig hun politieke overtuigingen willen uiten, laat ze dat dan doen buiten werktijd en niet op kosten van de belastingbetaler. Het is tijd om terug te keren naar een ministerie dat zich richt op diplomatie en staatsmanschap, in plaats van politiek activisme. Nederland verdient beter dan een overheid die meer wegheeft van een links-radicale actiegroep waaruit veel antisemitisme voortkomt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten