doornpvde

Islamist Arnoud van Doorn bedreigt Israëliërs: ''Geen enkele Israëlier zal nog veilig zijn. Nergens.''

Terrorismedec 28 2023, 19:00
Arnoud van Doorn, de voormalige PVV'er die nu als fervent islamist door het leven gaat, heeft zich onlangs ontpopt tot een ware bedreiging voor elke Israëliër op deze planeet. In een recente uitspraak op X beweert Van Doorn dat "geen enkele Israëliër nog veilig zal zijn. Nergens." Dit is niet zomaar een oprisping van een verwarde geest, dit is een regelrechte oorlogsverklaring, een aanzet tot geweld van een radicale haatprediker!
Laten we wel wezen: dit is niet de eerste keer dat Van Doorn ons trakteert op zijn verwerpelijke denkbeelden. Maar deze keer heeft hij een nieuwe laag van schaamteloosheid bereikt. Het is een flagrante oproep tot geweld, een dreigement dat rechtstreeks uit de mond van een terrorist lijkt te komen. Hoe durft hij, in een land dat vrijheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft, zo openlijk op te roepen tot geweld tegen een specifieke groep mensen? Het wordt tijd dat van Doorn zijn Midden-Oosten conflict gaat uitvechten in Gaza-stad en niet hier op X. Natuurlijk is van Doorn niet mans genoeg om de wapens op te pakken in Gaza tegen het IDF.
Het is zonneklaar dat de man de realiteit uit het oog verloren is en dat hij zichzelf boven de wet plaatst. Maar we moeten ons realiseren dat dergelijke uitspraken niet alleen moreel verwerpelijk zijn, ze vormen ook een direct gevaar voor onze samenleving. Dit soort haatzaaien voedt de verdeeldheid, wakkert angst aan en kan leiden tot echte gewelddadige confrontaties of erger; terrorisme.
Het wordt tijd dat de autoriteiten deze zaak serieus nemen. Dit is geen klein bier meer; het is een kwestie van nationale veiligheid. De politie en veiligheidsdiensten moeten deze dreigementen onderzoeken en ervoor zorgen dat Van Doorn wordt aangepakt voor zijn ophitsende en gevaarlijke uitspraken. We kunnen en mogen niet toestaan dat dergelijke extremistische ideologieën ongestraft blijven.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS gaan we ons best doen om ervoor te zorgen dat de grote angst van de globalisten werkelijkheid wordt: dat 2024 inderdaad een herhaling wordt van 2016. Een top jaar voor het patriottisme. Dat is namelijk noodzakelijk als we onze manier van leven willen behouden (of: terug willen krijgen). Denk jij daar net zo over? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons in deze strijd tegen globalistische engnekken als Timmermans.
Voor iedereen die nog twijfelde: Van Doorn is niet langer een simpele politieke overloper, hij is een gevaarlijke extremist die de fundamenten van onze vrije samenleving bedreigt. Het is hoog tijd dat we dit soort gedrag niet langer tolereren en dat we optreden tegen degenen die onze veiligheid en onze waarden in gevaar brengen. En ze betitelen wat ze zijn: landverraders!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten