Caroline van der Plas haalt uit naar Hugo de Jonge: 'Moet zijn webcareteam eens de maatschappij in sturen!'

Caroline van der Plas haalt uit naar Hugo de Jonge: 'Moet zijn webcareteam eens de maatschappij in sturen!'

Caroline van der Plas aan de interruptiemicrofoon. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

Caroline van der Plas vindt het onbestaanbaar dat Hugo de Jonge heel blij twittert dat het écht niet zo kan zijn dat de Coronapas voor verdeeldheid zorgt in de samenleving. Misschien, stelt ze, moet hij zijn "zijn webcareteam even de maatschappij in sturen." Dan horen ze nog eens van échte mensen wat die ervan vinden.

De meest kwaadaardige minister van Nederland - ik heb het natuurlijk over zorgminister Hugo de Jonge - laat weten op Twitter dat het onzin is dat de Apartheidspas "tot tweedeling" leidt in de maatschappij. "Het tegendeel is waar," schrijft Lucifer Jr. "'Discriminatie'? Is het ook 'discriminatie' dat je niet zonder rijbewijs de weg op mag? Natuurlijk niet, het indammen van risico's voor de volksgezondheid is gewoon ons werk."

Van der Plas reageert

BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas heeft hier het perfecte antwoord op. Want, beseft zij, zoiets kun je alleen uit je vingers krijgen als je het contact met de samenleving totaal verloren bent. En ja, dan bedoel ik ook echt totaal. Gezonde mensen worden geweigerd omdat ze geen QR-code kunnen of willen laten zien. Omdat ze in hun grondrechten geloven. In de ménsenrechten.

En hoewel er inderdaad een grote groep is die dat prima vindt, moet je werkelijk blínd zijn om niet te zien dat heel veel anderen zich achtergesteld voelen. Trouwens, die dat niet alleen voelen, maar die dat ook zijn. Thierry Baudet kan er onderhand over meepraten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Natuurlijk weet Hugo de Jonge ook dat hij (of zijn webcareteam) onzin verkondigt. Het interesseert hem alleen geen biet. Deze man is bezig om Nederland te veranderen in een medische dictatuur, in een Apartheidsstaat op medische basis. En dat doet hij met alle plezier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties