shutterstock 2279675251

Caroline van der Plas looft Geert Wilders voor constructieve houding: "Heel veel credits aan Geert!"

Politiekmei 15, 14:00
BBB-leider Caroline van der Plas heeft haar bewondering uitgesproken voor de uitzonderlijke professionaliteit van Wilders">Geert Wilders gedurende de recente formatiegesprekken. Deze lof komt op een cruciaal moment in het formatieproces waarbij er eindelijk licht aan het einde van de formatietunnel schijnt.
Geprezen om zijn heldere toon, verklaarde Van der Plas haar tevredenheid over de voortgang van de onderhandelingen. Ze deelde haar oprechte vreugde over de positieve ontwikkelingen en schreef deze grotendeels toe aan de voortreffelijke houding van Geert Wilders. "Heel blij dat we zover zijn. Dit gaat niet meer fout. Echt heel veel credits aan Geert. Zoals wij hem hier meemaken, is hij heel professioneel geweest," aldus Van der Plas.
Deze lofzang komt niet uit de lucht vallen. Ze volgen op een periode van intense onderhandelingen waarin Wilders blijk gaf van een opmerkelijke toewijding aan het proces. Zijn opstelling, zoals beschreven door Van der Plas, wordt gekenmerkt door een professionele en coöperatieve houding die essentieel is geweest voor het verloop van de gesprekken. Van der Plas en Wilders lijken gedurende de formatiegesprekken nauwer naar elkaar toe te zijn getrokken. Het is met name Pieter Omtzigt die ogenschijnlijk heeft gezorgd voor de ellendig lange duur van het formatieproces.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
Vandaag gaan de gesprekken verder waarbij de focus gericht is op de beoogde premier. Hoewel er nog geen definitieve beslissing is genomen, wordt de naam van voormalig informateur Ronald Plasterk (PvdA) genoemd als een potentiële kandidaat. Groot kans dat Plasterk zijn PvdA-lidmaatschap door de versnipperaar kan halen aangezien Frans Timmermans het in geen 1000 jaar zal accepteren dat een PvdA'er premier wordt in een kabinet PVV 1.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten