Sigrid Kaag Minister van Financiën 9O1A6749

D66 is een radicale partij: 'De totalitaire partij moet met alle democratische middelen worden bestreden'

Politiekjan 31 2023, 10:00
Het heeft even geduurd, maar ook de mainstream media zien D66 eindelijk als extreem - wat het natuurlijk ook is. Elsevier laat namelijk weten dat als je inhoudelijk kijkt naar de standpunten van die partij, nou, dan kun je niet anders dan concluderen dat D66 op alle drie de belangrijkste standpunten gewoon extreemlinks is. Punt.
"Wat betreft de drie belangrijkste politieke thema's van onze tijd bevindt D66 zich aan het uiteinde van het politiek spectrum," schrijft Elsevier bij monde van Roelof bouwman. Zoals het tijdschrift uitlegt zijn wat D66 betreft "klimaatmaatregelen nooit te duur, immigratie nooit te omvangrijk en is de EU nooit te machtig."
Bouwman zelf verwoordt het nog harder en duidelijker: "D66 is een extremistische partij geworden." En ja, kiezers beginnen dat ook steeds meer in te zien, wat natuurlijk de reden is dat die partij razendsnel aan support verliest. Sigrid Kaag zelf is bijvoorbeeld de meest impopulaire minister van het hele kabinet. Iedereen verafschuwt haar en haar radicale standpunten. Nou ja, iedereen behalve het handjevol extremistische kiezers dat D66 nog heeft.
Onze eigen Mark Jongeneel is terecht dolblij met dit artikel in Elsevier.
"Goed nieuws," schrijft hij op Twitter, "het wordt mainstream om D66 als een extremistische partij te zien. Deze totalitaire Nederlandhatende partij moet met alle democratische middelen worden bestreden."

Goed nieuws het wordt mainstream om #D66 als een extremistische partij te zien. Deze totalitaire Nederlandhatende partij moet met alle democratische middelen worden bestreden.

EW
EW
@ewmagazinenl

Wat betreft de drie belangrijkste politieke thema’s van onze tijd bevindt D66 zich aan het uiteinde van het politieke spectrum, schrijft @RoelofBouwman. Klimaatmaatregelen zijn nooit te duur, immigratie is nooit te omvangrijk en de EU is nooit te machtig. buff.ly/3HHtLld

252
Reply
Zo is het natuurlijk maar net. D66'ers hebben het er maar steeds over dat ze andere partijen willen verbieden omdat die zogenaamd 'radicaal' zijn, maar de meest radicale, extremistische, staatsgevaarlijke, en ronduit enge partij van Nederland is D66 zélf.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Uiteindelijk moeten we ons afvragen of we de rechtsstaat en de democratie niet tegen D66 moeten beschermen. Deze partij is inhoudelijk extremistisch te noemen, en dan willen ze andersdenkenden ook nog eens de mond snoeren. Dat zijn gewoon aspecten van extremistische en zelfs fascistische organisaties die dat doen en voor wie dat geldt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten