Thierry Baudet: 'Een dag na de hondenfluitjes van Sigrid Kaag is mijn huis beklad'

Thierry Baudet: 'Een dag na de hondenfluitjes van Sigrid Kaag is mijn huis beklad'

FVD-leider Thierry Baudet is furieus. En terecht. Een totale gek heeft zijn nieuwe woning namelijk beklad in Amsterdam. Deze wanstaltige actie komt exact een dag nadat Sigrid Kaag haar achterban, aldus een woedende Baudet op Twitter, met 'dog whistles' tegen hem "opjutte."

Gisteren kwam Sigrid Kaag in het nieuws omdat ze op ronduit fascistische wijze had huisgehouden. Ze was in een toespraak helemaal losgegaan op andersdenkenden, die ze voor de goede orde maar 'complot-populisten' en 'extreemrechts' noemde. Daarbij doelde ze natuurlijk in eerste instantie op de dames en heren van FVD.

Die ranzige speech, die direct gepusht werd door de D66-media, heeft al meteen doodenge effecten gesorteerd. FVD-leider Thierry Baudet laat namelijk weten dat de nieuwe woning, waar hij nog maar net woont met zijn vrouw en baby, vanmorgen beklad is door een vandaal (lees: D66'er).

Thierry Baudet: 'Een dag na de hondenfluitjes van Sigrid Kaag is mijn huis beklad'

"Eén dag na de speech van @SigridKaag - waarin ze via dogwhistles haar achterban opjutte tegen mijn persoon - werd de deur van mijn nieuwe huis beklad. De dader wist mijn huis te vinden doordat 'journalist' Max Pam mijn adres publiceerde. Sta op, spreek tegen," aldus Baudet.

Dit is natuurlijk precies wat er gebeurd is. Sigrid Kaag heeft haar potentieel levensgevaarlijke extreemlinkse achterban bewust opgejut tegen Baudet (en zijn partijgenoten). Ze hoefde FVD niet bij naam te noemen. Iedereen wist op wie ze doelde.

Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.

Het gevolg zijn dit soort wanstaltige acties, die puur en alleen bedoeld zijn om te intimideren - hoewel ze een opmaat naar meer kunnen zijn, want het is algemeen bekend dat mensen die beginnen met daden van hooliganisme uiteindelijk écht fysiek gewelddadig kunnen worden.

Polarising? Verdeeldheid? De democratie afschaffen? Het zijn geen doelen van FVD... maar het lijkt er steeds meer op dat het wél is wat Kaag en D66 zélf beogen.

Volg mij op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties