Sigrid Kaag Minister van Financiën DJH0036

Paul Cliteur fileert Sigrid Kaag: 'Ze gelooft zélf in complotten!'

Politiekjan 16 2023, 9:00
Sigrid Kaag heeft zogenaamde 'complotpopulisten' de oorlog verklaard. Ze wil ervan af. Ze moeten uit de politiek gegooid worden, ze moeten hun columns in kranten verliezen, hun omroep moet verdwijnen, en hun websites moeten geband worden. Maar professor emeritus Paul Cliteur is opgevallen dat ze zichzelf dan ook moet censureren. Als er iemand in complotten gelooft, dan is het mevrouw Kaag zelf!
Dat het monster van een Kaag hele horden mensen wil censureren omdat ze ingaan tegen het door haar gepushte WEF-narratief komt ondertussen niet meer als een verrassing. Kaag en haar partij D66 zijn ronduit fascistisch. Iets anders kun je er niet van maken.
Maar dat ze ánderen ervan beschuldigt in complotten te geloven is ronduit hypocriet. Dat zegt Paul Cliteur. En ja, daarin heeft hij nog gelijk ook.
"Minister Kaag wil de strijd aanbinden met 'complot-populisten'," schrijft hij namelijk op Twitter, "maar blijkt zélf in de ban van een complottheorie: de theorie dat een soort duistere samenzwering van extreemrechtse populisten bestaat die oprukken vanuit Amerika naar de Lage Landen."
Hij verwijst daarmee naar nieuwe uitspraken van Kaag, die haar mede-D66'ers bertelden dat ze hard moeten ingaan tegen de ideeën waar zij het niet mee eens is, en die zij 'complotten' noemt. Het enge mens richtte zich daarbij nadrukkelijk op leraren en agenten. Enger dan dat wordt het niet.
Hoe dan ook, tijdens haar riedeltje beschuldigde ze zogenaamde 'rechtsextremisten en complot-populisten' ervan dat ze hun ideeën zo hop, 1 op 1 uit Amerika halen. Deze "politieke stroming," fantaseerde Kaag, bestaat uit een groep mensen die de "taal en tactiek van extreemrechts in de VS kopieert."
Projection, much?
Ja, dit is inderdaad honderd procent projectie. Ja, Kaag is zélf een complotdenker die blijkbaar gelooft dat er een 'rechts-populistische' internationale beweging vanuit Amerika naar Nederland komt.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Maar de projectie gaat nog veel verder. Want als je kijkt naar het gedrag, de tactieken, de standpunten en zelfs de strategie van D66'ers dan zie je dat juist zíj́ alles blind uit Amerika hebben gehaald. Dat hele Woke- en Deug-gebeuren is puur Amerikaans - maar dan niet afkomstig van extreemrechts aldaar, maar van extreemlinks. En extreemlinks laat zich - zoals altijd - gebruiken door elitaire globalisten.
Als er dus iemand bezig is met complotten te promoten terwijl ze ondertussen zélf deel uitmaakt van een internationale beweging om een agenda op mensen te pushen die daar helemaal geen trek in hebben, dan is het Hare Hooghartigheid zelf.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten