thierry baudet ahoy

De grote FVD-verkiezingscampagne is vandaag begonnen: De toekomst van Nederland ligt in uw handen!

Politiekaug 28 2023, 19:00
Met een golf van opwinding en een duidelijke boodschap van hoop en verandering, lanceert Forum voor Democratie (FVD) haar verkiezingscampagne voor de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen op 22 november. Een dag die wel eens het belangrijkste kruispunt in de Nederlandse politieke geschiedenis zou kunnen worden. Een dag waarop de burgers beslissen welke richting we opgaan: de weg van het oude, of een nieuw begin vol hoop en vernieuwing.
Het aangekondigde vertrek van Rutte markeert het einde van een tijdperk. Het politieke speelveld verandert, en er is een groeiende behoefte aan frisse, dynamische ideeën en leiderschap. Dit is het moment! Met zoveel beweging in de Nederlandse politiek, bevinden we ons op een uniek kruispunt. En FVD staat te popelen om een sturende rol op zich te nemen in deze beslissende tijden.
FVD schrijft op haar website: ''Kiest Nederland voor een voortzetting van de huidige kartelpolitiek, met Yeşilgöz, Jetten en Timmermans? Óf herpakt onze bevolking haar zelfvertrouwen met een stem op het enige alternatief voor de huidige constellatie, Forum voor Democratie?'' Forum voor Democratie biedt dat alternatief. Een keuze voor vernieuwing, voor échte verandering, en bovenal voor een Nederland dat zelfbewust haar toekomst bepaalt.
De campagne van FVD belooft vol energie en dynamiek te zitten. Met publieke bijeenkomsten met zelfs een eigen festival, debatten, sociale media campagnes en meer, wil de partij elk hoekje van Nederland bereiken. Het doel is duidelijk: de boodschap van hoop en verandering overbrengen, en de mensen van Nederland de macht teruggeven om hun eigen lot te bepalen.
De echte kracht van deze verkiezingen zit echter niet in de politieke slogans of de grote bijeenkomsten. Het zit in ú. In de individuele kiezer die op 22 november naar de stembus gaat en een kruisje zet. Het is uw stem, uw keuze, die het verschil zal maken. U heeft de kans om te kiezen voor een Nederland waarin mensen centraal staan, waarin waarden en tradities worden gerespecteerd en waarin de toekomst hoopvol en positief is.
Het Forum voor Democratie doet een beroep op uw actiebereidheid, uw overtuiging en uw hoop voor een beter Nederland. Samen kunnen we een beweging creëren die de politieke status quo uitdaagt en een nieuw tijdperk van welvaart en groei inluidt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Het aftellen is begonnen. De strijd voor de toekomst van Nederland is nu officieel van start gegaan. Met FVD aan het front, en met u aan onze zijde, is alles mogelijk. Laten we samenwerken, hand in hand, om van deze verkiezingen een historisch moment te maken. Het is erop of eronder voor Nederland. En met uw hulp kiezen we voor een stralende toekomst!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten