screen shot 2023 08 26 at 112435

Foto's! Thierry Baudet presenteert "Het Coronabedrog" in Hongarije

Politiekaug 26 2023, 10:30
FVD-leider Thierry Baudet was de afgelopen dagen op pad: hij is naar Hongarije gegaan. De reden? De Hongaarse vertaling van zijn nummer één bestseller Het Coronabedrog is daar verschenen. Natuurlijk was hij daar zelf bij én sprak hij een grote menigte conservatieve Hongaren toe die dolblij zijn dat er toch nog een páár weldenkende politici en auteurs zijn in West-Europa.
In Hongarije zijn ze veel conservatiever dan in Nederland én zijn ze heel kritisch op al die globalistische projecten van het WEF en de internationale globalistische elites. George Soros, Klaus Schwab, Bill Gates en meer van dat soort mensen kunnen in Hongarije bepaald niet op een warm welkom rekenen.
Baudet is daarentegen wél populair. Dat blijkt niet uit alleen uit het feit dat zijn boek daar vertaald is en uitgegeven wordt... maar ook uit de foto's van het evenement. Er waren behoorlijk wat mensen bij aanwezig...
Volgens de Hongaarse zangeres Andrea Gerak, die er ook bij was, was de locatie zelfs te klein. Het begon om 19:00 uur, stelt zij, en om tien minuten na tien stonden er nog steeds mensen in de rij omdat ze graag wilden dat Baudet hun (Hongaarse) boek zou signeren.

The room was indeed too small! A successful book launch is if it starts at 19:00 and at 22:10 (pic) people are still standing in line to get it signed by the author. Great speeches, great Q&A. The Covid Conspiracy by @thierrybaudet, now in Hungarian too!

Image
Toroczkai László
Toroczkai László
@ToroczkaiLaszlo

Elképesztő siker volt ma a legbátrabb nyugat-európai politikus, a Covid-diktatúrával és a globalizmussal szembeszálló @thierrybaudet barátom könyvének bemutatója Budapesten. Többen már nem fértünk volna be. Ajánlom mindenkinek a most általunk, magyarul is kiadott sikerkönyvet!

Image
Image
Image
Image
98
Reply
FVD heeft zelf ook foto's geplaatst van de signeersessie:
Erg interessant, natuurlijk, dat Baudets boek daar nu te verkrijgen is. Maar wat dit allemaal nog interessanter maakt is dat er een soort van internationale coalitie wordt gesmeed - een coalitie bestaande uit mensen, groepen en partijen die allemaal anti-globalisme zijn. In Hongarije heeft FVD nu een goede relatie met een anti-globalistische partij en politici... en ook in andere landen zijn er warme banden met zulke groepen.
Dat wordt dus leuk - zeker met de Europese verkiezingen die volgend jaar plaatsvinden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten