dh 10149 hugo de jonge

LOL! Asociale Hugo de Jonge maakt grap over partijgenoot Lucille Werner: 'Anders eindig ik ook met een beperking"

Politiekaug 26 2023, 13:00
CDA-Tweede Kamerlid Lucille Werner is er niet over te spreken dat haar partijgenoot Hugo de Jonge gisteren gehandicaptengrappen maakte toen hij geïnterviewd werd over zijn hereinneringen aan Werner - die heeft aangegeven niet terug te willen keren in het parlement. Naast Werner waren andere gasten bij Humberto ook woest.
Werner heeft in haar 2,5 jaar in het parlement weinig nuttigs gedaan in het parlement. Maar dat was ook niet haar opdracht. Nee, ze ging erin omdat ze hoopten dat ze wat stemmen kon krijgen als voormalig Lingo-presentatrice én dat ze wat stemmen kon winnen in de gehandicaptenwereld. Dat viel allemaal nogal tegen, want mensen vonden haar drie keer niks, en dus is het na dit jaar einde oefening voor mevrouw.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Word GRATIS lid van onze DAGELIJKSE nieuwsbrief!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Hoe dan ook, hoewel ze een grote faalhaas is zou je denken dat haar partijgenoten toch op een mooie, leuke manier over haar kunnen praten. De meeste CDA'ers doen dat ook... Maar niet Hugo de Jonge. Want Hugo is een waanzinnig asociale, irritante klootzak.
Jaïr Ferwerda interviewde De Jonge over Werner. Die kwam aanzetten met een beetje onzin. Toen kwam er een auto aanrijden. Ferwerda duwde De Jonge zachtjes even aan de kant... waarop die reageerde met: "Dank je wel voor het behoeden voor het overrijden, anders was ik ook met een beperking geëindigd."
Werner zat bij Humberto en reageerde daar met een hoop andere tafelgasten geschrokken op deze idiote 'grap.' Voormalig wielrenster Roxane Knetemann was met name helemaal van de leg.
"Wat een gekke man is hij, wat is dat nou voor gekke opmerking!" aldus Knetemann. Werner vond het "een onhandige uitspraak," wat lief klinkt, maar wat eigenlijk Haagiaans is voor: Wat een enorme debiel.
Het enige goede nieuws is dat De Jonge er met dit soort acties voor zorgt dat zijn partij nóg meer zetels verliest. Volgens de meest recente peiling van I&O staat het CDA virtueel op 3 zetels. Dat gaan er dus 2, 1 of zelfs 0 worden.
Goed hoor! En dat alles met dank aan Hugo!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten