pieter omtzigt 9o1a6888

De Volkskrant wordt wakker: 'Pieter Omtzigt werkte in alle stilte aan een eigen partij!'

Politiekaug 03 2023, 14:00
Ah, de politieke arena! Een plek waar geheimen net zo lang bewaard blijven als een ijsje in de zon. En wie staat er nu in het middelpunt van deze smeltende aandacht? Onze eigen Pieter Omtzigt, de man van het volk, de stille strijder, de... vakantieganger?
Ja, je leest het goed. Terwijl de meesten van ons genieten van een welverdiende vakantie, heeft Omtzigt in alle stilte (nou ja, niet helemaal) gewerkt aan een eigen politieke partij. En nee, dit is geen roddel uit de wandelgangen; dit is een feit, zoals de Volkskrant ons vertelt.
Wij bij De Dagelijkse Standaard hadden dit natuurlijk al lang zien aankomen. Omtzigt, de man die nooit iets zegt maar altijd iets doet, is snel op vakantie gegaan. Teleurstellend voor heel veel kiezers, maar blijkbaar niet voor de Volkskrant, die erin geslaagd is om dit 'geheim' te onthullen.
En wat is het plan? Omtzigt wil meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen 2023 met zijn eigen partij. Schokkend? Nee. Interessant? Absoluut. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet alsof we dit niet al eerder hadden bericht.
Dus daar heb je het, beste lezers. Terwijl wij genieten van onze vakanties, broedt Omtzigt op een plan om de politieke wereld op zijn kop te zetten. Of misschien is hij gewoon aan het genieten van een cocktail aan het strand. Wie zal het zeggen?
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS gaan we niet mee in de Omtzigt-gekte. Niet omdat hij niets goeds heeft gedaan, maar omdat wij net als jij beseffen dat het echte probleem in het systeem ligt. Maar Omtzigt steunt dat systeem. Wil jij de waarheid hierover blijven lezen? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe! Want het mediakartel en het partijkartel bestraffen een ieder die zegt dat het hele systeem op de schop moet worden gezet op ongelooflijke wijze.
Wat we wel weten, is dat de politieke carrousel nooit stopt met draaien. En in het midden van die carrousel staat Omtzigt, de man die in stilte schreeuwt, de politicus die niet wil zeggen maar wel wil doen, de... ach, vul zelf maar in.
Eén ding is zeker: de Tweede Kamerverkiezingen 2023 worden interessant. En wij bij DDS zullen er zijn om je op de hoogte te houden van elke wending in dit nooit eindigende politieke drama.
Tot de volgende onthulling, beste lezers! En vergeet niet, in de politiek is niets ooit echt stil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten