Dierenrechtenextremisten willen verbod op paarden in DRAAIMOLENS

Politiekfeb 08, 16:00
Nederland is nu echt knettergek geworden. Totaal geschift. Gestoord. Dierenrechtenorganisatie PETA wil namelijk houten paarden beschermen. Ze moeten uit draaimolens gehaald worden, omdat hun aanwezigheid daar pure uitbuiting is. Hoe gestoord kun je zijn?
"Carrousels met een dierenthema vieren onbedoeld de uitbuiting van bewuste wezens," stelt PETA in een brief aan Chance Rides, de grootste producent van draaimolens in Amerika. Want, beweren de gestoorde gekken, die paardjes kunnen kinderen het idee geven "dat dieren er alleen maar zijn voor ons amusement, terwijl ze net als wij angst, pijn, vreugde en liefde kunnen ervaren."
"Kinderen leren door te spelen. En als we ze leren om respect en compassie te hebben voor alle levende, voelende wezens kan helpen bij het creëren van een wereld die rechtvaardiger en barmhartiger is." Omdat "tijden veranderen" moet er een einde komen aan het zien van dieren als "attractie": of de dieren nou echt zijn of van hout (of plastic oid).
Dit is hoe geschift dierenrechten-malloten zijn. Het begon met op zich sympathieke acties tegen de manier waarop sommige dieren moesten leven - in ronduit erbarmelijke omstandigheden. Maar het is nu verworden tot een verzameling geschifte hippies die werkelijk denken dat paarden in draaimolens voor uitbuiting van dieren zorgen.
Overigens slaat het natuurlijk nergens op om over de "uitbuiting van dieren" te praten. Dieren als paarden worden gebruikt voor plezier, voor sport, voor werk. Dat is geen "uitbuiting." Sterker nog, als wij mensen niet zo met die dieren omgingen, dan waren er veel minder van dat soort dieren op de wereld.
Daar komt nog eens bij dat met name paarden over het algemeen bijzonder goed behandeld worden. Ze worden lekker gekamd, er wordt met ze gelopen, ze worden met alle égards behandeld; ze krijgen een betere behandeling dan de gemiddelde mens. Alleen een gek denkt dat die dieren zielig zijn.
En als die PETA-mafkezen dan zien dat er andere paarden zijn die harder behandeld worden en hard moeten werken: daarvoor zijn ze gefokt, al die eeuwenlang. De mensen van wie die paarden zijn kunnen anders niet in hun onderhoud voorzien. En dus werken dier en mens samen om te overleven.
We leven werkelijk in knettergekke tijden. Het Westen is verworden tot een open inrichting.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten