Jesse Klaver GL 9O1A6763

Doorgeslagen GroenLinks wil 'arme landen' financieel steunen: "Klimaatgerechtigheid"

Politieksep 03 2022, 16:00
Het communistische GroenLinks wil dat Nederland "extra geld" stuurt naar arme landen. Die moeten namelijk financieel gesteund worden. De radicale progressieven noemen dat "klimaatgerechtigheid." Dat de gewone Nederlander de energierekening niet meer kan betalen boeit Jesse Klavers stalinisten niet.
Dit, mensen, is hoe geschift linkse partijen tegenwoordig zijn. Waar ze vroeger nog pretendeerden op te komen voor de arbeider, interesseert ze dat niets meer. Oh nee. Echte solidariteit is namelijk opeens internationaal. En dat betekent dat de Nederlandse burger totaal de vernieling in geholpen kan worden om mensen te 'helpen' die wij niet kennen en met wie wij niets hebben.
"Klimaatgerechtigheid," noemen ze dat bij GroenLinks.
"Door de klimaatcrisis krijgen vooral armere landen die minder uitstoten het zwaar te verduren. Klimaatrechtvaardigheid betekent dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen: ook internationaal. Wij moeten ons steentje bijdragen en extra geld sturen," aldus de links-radicalen.
Je denkt misschien dat dit een enorme grap is. Nederlanders betalen zich immers blauw aan energie. De inflatie is belachelijk hoog. We worden massaal de vernieling in geholpen en hebben letterlijk geen cent te makken.
En dan geld sturen naar zogenaamde 'arme landen'? Haha, leuk hoor, 1 april!
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Nope. Ze menen het echt bij GroenLinks. Henk en Ingrid moeten krom liggen om geld te sturen naar, in dit geval, Pakistan. Want volgens die gekkies komen de overstromingen daar door 'klimaatverandering', waar wij dan weer verantwoordelijk voor zijn. Dit terwijl het klimaat natuurlijk altijd veranderd is, en dat met name De Zon daarin een belangrijke rol speelt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten