Doorgeslagen GroenLinks wil 'arme landen' financieel steunen: "Klimaatgerechtigheid"

Doorgeslagen GroenLinks wil 'arme landen' financieel steunen: "Klimaatgerechtigheid"

Het communistische GroenLinks wil dat Nederland "extra geld" stuurt naar arme landen. Die moeten namelijk financieel gesteund worden. De radicale progressieven noemen dat "klimaatgerechtigheid." Dat de gewone Nederlander de energierekening niet meer kan betalen boeit Jesse Klavers stalinisten niet.

Dit, mensen, is hoe geschift linkse partijen tegenwoordig zijn. Waar ze vroeger nog pretendeerden op te komen voor de arbeider, interesseert ze dat niets meer. Oh nee. Echte solidariteit is namelijk opeens internationaal. En dat betekent dat de Nederlandse burger totaal de vernieling in geholpen kan worden om mensen te 'helpen' die wij niet kennen en met wie wij niets hebben.

"Klimaatgerechtigheid," noemen ze dat bij GroenLinks.

Doorgeslagen GroenLinks wil 'arme landen' financieel steunen: "Klimaatgerechtigheid"

"Door de klimaatcrisis krijgen vooral armere landen die minder uitstoten het zwaar te verduren. Klimaatrechtvaardigheid betekent dat de sterkste schouders de zwaarste lasten dragen: ook internationaal. Wij moeten ons steentje bijdragen en extra geld sturen," aldus de links-radicalen.

Je denkt misschien dat dit een enorme grap is. Nederlanders betalen zich immers blauw aan energie. De inflatie is belachelijk hoog. We worden massaal de vernieling in geholpen en hebben letterlijk geen cent te makken.

En dan geld sturen naar zogenaamde 'arme landen'? Haha, leuk hoor, 1 april!

(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Nope. Ze menen het echt bij GroenLinks. Henk en Ingrid moeten krom liggen om geld te sturen naar, in dit geval, Pakistan. Want volgens die gekkies komen de overstromingen daar door 'klimaatverandering', waar wij dan weer verantwoordelijk voor zijn. Dit terwijl het klimaat natuurlijk altijd veranderd is, en dat met name De Zon daarin een belangrijke rol speelt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties