screen shot 2022 07 06 at 01

Marianne Zwagerman pislink na uitspraak Raad van State: 'De linkse maffia stopt pas als Nederland een moeras vol muggen, knutten en riet is'

Politieksep 03 2022, 15:00
Het is te walgelijk voor woorden, maar de Raad van State heeft besloten dat drie veehouders bij Blokzijl op moeten houden met hun bedrijf. En dus met hun manier van leven. Ze krijgen daarvoor een stuivertje als vergoeding, maar natuurlijk zijn ze daar niet over te spreken. Opiniemaker Marianne Zwagerman óók niet.
De Raad van State is zogenaamd ons hoogste 'rechtscollege' (in bepaalde gevallen, in andere gevallen is die eer aan de Hoge Raad). In feite is het echter geen rechtscollege, maar dwangorgaan van gestoorde D66'ers en GroenLinksers.
Dat blijkt maar weer uit een nieuwe uitspraak van de linksradicale dictators. Ze hebben namelijk besloten dat drie veeboeren uit Blokzijl gedwongen op moeten houden met hun bedrijf. Want dat is nodig vanwege één of ander 'natuurgebied.' Veehouders moeten opsodemieteren. Zij zijn niet meer gewenst. Alles draait tegenwoordig om planten en van die leuke, mooie bomen.
De boeren in kwestie moeten ophouden met boeren. In plaats daarvan 'mogen' ze 'de natuur' managen die op hún land komt.
"Mocht een minnelijke schikking niet mogelijk zijn dan is Overijssel vast van plan de drie veehouderijen te onteigenen," aldus het Algemeen Dagblad. "Als de boeren in hun huidige woning blijven wonen gaat Overijssel nog een reeks maatregelen nemen zodat de bewoners geen onaanvaardbare overlast van de vernatting van de omliggende landerijen krijgen."
De uitspraak komt erop neer dat boeren in de omgeving die nog wel door mogen gaan niet meer mogen uitbreiden... en dat de boeren die in de weg staan ofwel 'gecompenseerd' worden voor hun land, of er gewoon keihard afgegooid worden onder het motto, 'wie niet luisteren wil moet maar voelen.'
De beste reactie op dit walgelijke besluit komt van opiniemaker, podcaster, en onderneemster Marianne Zwagerman. 
"De #GroeneMaffia," schrijft zij op Twitter, "rust niet voor heel Nederland een moeras vol muggen, knutten en riet is."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Nu hoor ik u denken: wat is die Raad van State, eigenlijk? Nou, officieel zou het een onafhankelijke organisatie moeten zijn. Niets is echter minder waar. D66'er Thom de Graaf is vice-voorzitter, en staat erom bekend dat hij enorm veel invloed heeft. Beter gezegd: de man heeft de Raad van State veranderd in de Raad van D66. 
En ja, D66'ers rusten inderdaad pas als de hele boerenstand in ons land vernietigd is, en Nederland veranderd is in a) een deel dat 1 grote stad is waar mensen hutjemutje op elkaar leven en b) de rest van het land verboden terrein is voor gewone mensen onder het motto, 'natuur moet je met rust laten.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten