Kijk! Arnold Karskens sloopt D66: 'De Kaag-trein dendert richting onvrijheid en armoede'

Politieksep 02 2022, 11:31
Bij zijn gesproken column in de uitzending van Ongehoord Nieuws heeft Arnold Karskens op keiharde wijze de vloer aangeveegd met het gajes van D66. Want, zei hij, waar de partij eens is opgericht door Hans van Mierlo om democratie en vrijheid te promoten, "trekt regeringspartij D66 de laatste jaren een spoor van angst, vernieling en gruwel door ons lieve vaderland."
"Klimaatminister Rob Jetten zadelt Nederlanders op met astronomische gasrekeningen," ging Karskens verder, "en spekt met deze euro's de zakken van Poetin. Partijleider Sigrid Kaag steunt Palestijnse terroristen en jánkt vervolgens dat ze zich in ons land onveiliger voelt dan in het Midden-Oosten. Kajsa Ollongren weet het verschil niet tussen sergeant en majoor en ruilt als minister camouflagekleding het liefst om voor een uniform in regenboogkleuren."
Klopt natuurlijk helemaal, deze opsomming. Maar Karskens was nog niet klaar. Oh nee. Want D66 heeft immers niet alleen bewindspersonen, maar ook mensen in de Tweede Kamer. En die zijn minstens net zo destructief als het tuig in het kabinet.
"Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma verwijderde op de ambassade in Afghanistan roestige nietjes uit stoffige dossiers, maar noemt zich nu een heuse veteraan!"
"In de litanie van alle schijnheiligheid is D66 het vleesgeworden dedain dat u fors meer laat betalen voor uw boodschappen, terwijl europarlementariër Sophie in 't Veld de eigen zakken vult met valse declaraties," ging Karksens verder.
Dit is de partij, aldus Karskens, "die ons strenge normen oplegt en onderwijl vermeende pedo's als Sidney Smeets omarmt." De partij "die asielzoekers verwelkomt, maar onze eigen boeren van hun land verjaagt."
En dan is er ook nog de knettergekke D66 minister Robbert Dijkgraaf die Ongehoord Nederland "problematisch" noemt, "maar zelf voortvluchtige nazi's uit de Tweede Wereldoorlog beschermt," aldus Karskens keihard.
En nee, hij was nog niet klaar. "D66 introduceert een nieuwe bestuurscultuur die ú een CO2-en stikstofcomplex aanpraat, maar ondertussen zelf op en neer naar Bali vliegt. D66 is de drammerige peuter die tegen Rutte roept, 'hier scheiden onze wegen,' en vervolgens weer op zijn schoot klimt."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
"D66 is de overijverige bediende van het World Economic Forum dat ons ideologisch en cultureel verwoest. De Nederige slaaf van de Europese Unie die ons de komende jaren financieel uitknijpt. De hardnekkige lijm die ons plakt aan de slinkende euro. De wurger van het referendum."
"Een partij als D66 verbieden wegens incompetentie en landverraad is geen optie," zei Karskens daarna helaas, "want bij nette mensen als u en ik staat de 'd' nog altijd voor democratie."
"Maar," stelt hij daarop, "u bent gewaarschuwd voor de Kaag-trein die voortdendert richting onvrijheid, armoede, en een héle koude winter."
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten