robjetten

"Wat een dedain, wat een arrogantie!" Geert Wilders is woest dat Rob Jetten niet bij APB is

Politieksep 02 2022, 14:36
Op 30 augustus stuurde minister van Klimaat en Energie Rob Jetten (D66) een bericht aan de voorzitter van de Tweede Kamer. De reden? Hij wilde graag even laten weten dat hij niet bij de Algemene Politieke Beschouwingen zal zijn. Meneer vindt een congres in Pittsburgh, Amerika, namelijk veel belangrijker. Geert Wilders is woest.
"In verband met mijn aanwezigheid bij het Global Clean Energy Forum in Pittsburgh, waar voor Nederland belangrijke onderwerpen als waterstof, bio-energie en transport op ministerieel niveau worden besproken, zal ik helaas niet aanwezig kunnen zijn bij de Algemene Politieke Beschouwingen in Uw Kamer op 21 en 22 september 2022."
Dat schrijft Rob Jetten - D66-minister voor Klimaat en Energie - in een berichtje aan D66-Kamervoorzitter Vera Bergkamp. Meneer vindt het dus veel belangrijker om naar Amerika te vliegen (lekker schoon, Rob, gebruik je dan meteen even de stikstof voor 10 gewone gezinnen), dan om in eigen land verantwoording af te leggen tegen de 'volksvertegenwoordiging.'

Geert Wilders: "Kan echt niet"

PVV-leider Geert Wilders is dan ook witheet.
"Vorig jaar was Kaag schoolziek bij de Algemene Politieke Beschouwingen," schrijft Wilders in reactie op Jettens briefje. "Nu is Jetten - nota bene de minister van de hoge energierekeningen - er niet bij want hij vliegt lekker naar de VS voor een congres."
"Wat een dedain, wat een arrogantie. Kan echt niet."
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Natuurlijk kan het helaas wél. Want al die D66'ers hebben lak aan het Nederlandse volk en zelfs aan de Tweede Slaapkamer. Ze weten dat zíj́ de echte macht in handen hebben. Ze houden de schijn van 'democratie' niet eens meer op. Dat is hen onwaardig.
Zij, D66'ers, doen en laten wat ze willen. En als iemand daar iets van vindt laat staan zegt, nou, dan boeit dat ze totaal niet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten