Screen Shot 2022 03 09 at 142229

Een coup! (LOL) FVD'ers willen 'Coronabedrog' NS Publieksprijs laten winnen: 'Stem hier!'

Politiekokt 21 2022, 18:00
De achterban van Forum voor Democratie is een actie begonnen om Het Coronabedrog van Thierry Baudet een serieuze gooi te laten doen naar de titel "Boek van het Jaar" van de NS Publieksprijs. Het zal heel wat voeten in de aarde hebben om dat voor elkaar te krijgen, want het boek is niet genomineerd en moet dus zélf geselecteerd worden door de kiezer. Desalniettemin: een heel goede actie. Want je moet alles proberen om te voorkomen dat Amalia het wint. En ja, Het Coronabedrog natuurlijk ook gewoon een heel goed boek.
De actie van FVD'ers - of in ieder geval van mensen die klaar zijn met het waanzinnige beleid en de idiote cultuur van tegenwoordig - is behoorlijk viraal aan het gaan. Kijk maar naar deze tweet van Ajaxfriend. Op het moment van schrijven had die tweet 454 retweets, 67 geciteerde retweets, en 838 likes. Dat zijn er in de tussentijd ongetwijfeld meer geworden.
Een hoop andere mensen doen ook mee:

Kom op mensen, een boek dat weken op nummer 1 stond en niet vermeld wordt bij de genomineerde boeken? Gewoon bij "of kies een ander boek" de titel HET CORONABEDROG intikken en stemmen.

Thierry Baudet
Thierry Baudet
@thierrybaudet

Ik heb gestemd op HET CORONABEDROG voor de NS Publieksprijs 2022. nspublieksprijs.nl

253
Reply

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Thierry Baudet vindt het óók een leuk idee en laat weten te hebben gestemd:
Natuurlijk is het een kaapactie - bedoeld om een signaal af te geven aan organisatoren van deze prijs - maar het is niet alleen 'rebels' bedoeld. Het is ook buitengewoon serieus. Want Het Coronabedrog was een absolute bestseller. Ondanks een boycot van sommige boekenverkopers (hallo Bol.com, dat die boycot later annuleerde trouwens) schoot het boek namelijk naar de nummer 1 positie in de Bestseller 60. En daar bleef het ook nog even trots staan.
(Artikel gaat verder onder de oproep onze App te downloaden) Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!
Dit was dus gewoon een bijzonder succesvol boek. Dat het niet genomineerd is kan eigenlijk alleen maar komen doordat het, nou ja, een boek is van Baudet en ook nog eens een boek dat kritisch is over het coronabeleid van het rampzalige, dictatoriale kabinet Rutte IV.
Oke, hoe je dit doet is dus: je gaat naar nspublieksprijs.nl. Vervolgens scroll je naar beneden. Onder de zes "genomineerde" boeken (Dwaalspoor, Fortuna's Kinderen, Master Your Mindset, Amalia, De nachtdienst, en De heks van Lambricht) zie je dan een zoekbalk met "Of kies een ander boek" staan. Schrijf daar: Het Coronabedrog. Vervolgens zie je dat boek verschijnen met de optie "Stemmen" eronder. Klik daarop, vul je gegevens even in (naam, achternaam, email), en klaar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten