1079px Don Ceder 2020

Een kinderhand is snel gevuld: ChristenUnie Kamerlid Don Ceder blij met EU deal over migratie!

Politiekjun 09 2023, 23:30
Het ChristenUnie Kamerlid Don Cider heeft zijn vreugde geuit over een doorbraak in het Europese migratiedebat. Hij twitterde enthousiast over het bereiken van overeenstemming tussen EU-lidstaten over een groot deel van het Europees migratiepact. Volgens Cider is dit een cruciale stap vooruit om een eerlijker verdeelsysteem te realiseren en meer controle over migratie te krijgen. Maar waarom wordt dit nu beschouwd als de langverwachte doorbraak?
Het is begrijpelijk dat er enige verbazing heerst over het optimisme van Cider en zijn lofzang op dit akkoord. In de afgelopen jaren hebben we een patroon gezien van crises en "doorbraken" op het gebied van migratie, die uiteindelijk niet hebben geleid tot daadwerkelijke verbeteringen. Het is een herhaaldelijk tafereel waarbij plannen steeds erger lijken te worden en het vertrouwen van het publiek verder afbrokkelt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen cynisch zijn geworden en weinig vertrouwen hebben in dergelijke aankondigingen.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen het de globalistische elites.

Doorbraak: EU lidstaten bereiken overeenstemming over groot deel van het Europees migratiepact. Zoals langer aangegeven is Europees de weg voortwaarts om een eerlijker verdeelsysteem en meer grip op migratie te krijgen. Een cruciale stap. nos.nl/l/2478232

28
Reply
Cider benadrukt dat een eerlijker verdeelsysteem en meer controle over migratie essentieel zijn, en hij gelooft dat de Europese weg de juiste weg is om dit te bereiken. De geschiedenis heeft ons geleerd dat meer Europese samenwerking niet de oplossing is. Er moeten concrete maatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat dit akkoord niet slechts een nieuwe teleurstelling wordt in een eindeloze cyclus van crises en doorbraken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten