Filmpje! CDA-engnek Jaco Geurts begint te gillen en tieren als Freek Jansen feiten opnoemt: 'Belachelijke uitspraak!'

Filmpje! CDA-engnek Jaco Geurts begint te gillen en tieren als Freek Jansen feiten opnoemt: 'Belachelijke uitspraak!'

Altijd lekker om te zien! Freek Jansen (FVD) raakte in de Tweede Kamer overduidelijk een gevoelige snaar toen hij het CDA ervan beschuldigt dat het Nederland systematisch "ontmantelt." Vreselijk vond Geurts dat. Hoe dúrfde Jansen die term, "ontmanteling," zelfs maar te gebruiken! Nou, misschien omdat precies is wat er aan de hand is, Jaco?

Tijdens zijn bijdrage over het asielbeleid in de Tweede Kamer liet FVD-Tweede Kamerlid Freek Jansen geen spaan heel van de hypocriete lafbekken van het CDA. "Ik zei het net al," aldus Jansen, "ik zit met steeds meer verbazing naar het asieldebat te kijken, zeker de laatste weken. En ook naar de opstelling van CDA en VVD in deze kwestie."

Want, zei Jansen, die partijen beweren nou juist bij uitstek dat ze de belangen en ideeën van het Nederlandse volk wat immigratie betreft willen respecteren. "Maar het gaat maar door, waardoor Nederlanders geen huis kunnen vinden. [Dat is] één van de gevolgen ervan."

"Je kijkt gewoon naar de systematische ontmanteling van ons land, op alle vlakken," stelde Jansen vervolgens volkomen terecht.

Nou, dat was tegen het zere been van CDA'er Jaco Geurts. Tijdens zijn eigen inbreng reageerde hij heel boos op Jansens uitspraken.

"Ik neem met ongelooflijk veel kracht afstand van de woorden die de heer Jansen namens Forum voor Democratie hier sprak, dat het CDA bijdraagt aan de ontmanteling van Nederland. Belachelijk!" gilde Geurts.

Nou, daar had Jansen wel een antwoord op paraat. Hij liep dan ook snel naar de microfoon en stelde wat vragen. "Hoe noemt meneer Geurts het dat het CDA verantwoordelijk is geweest voor het toelaten van miljoenen mensen in Nederland wat heeft geleid tot ontwrichting in de woningmarkt, overbelasting van onze sociale zekerheid, tekorten en achterstanden in het onderwijs... ál die dingen die het gevolg zijn van massale immigratie? Vierhonderd miljard heeft het Nederlanders gekost. Hoe noemt hij dat dán?"

Oeps.

Het gevolg? Geurts mopperde nóg meer. Gieren, gillen, brullen. "Voorzitter, de stelling die de heer Jansen hier namens Forum voor Democratie neerzet deel ik niet." Joh.

"Ik noemde net een aantal feiten. Hoe noemt hij die feiten dan?" vroeg Jansen daarop.

"Voorzitter, ik geef de heer Jansen hier geen reactie op! Want het klopt niet wat hij hier zegt. Er is geen antwoord op te geven, want de feiten kloppen niet!"

Natuurlijk kloppen die feiten wel degelijk... en hij wil geen antwoord geven omdat hij weet dat Jansens conclusie ó´ók klopt. Het CDA werkt inderdaad mee aan de ontmanteling van Nederland. Of, zoals de globalisten het zelf noemen: de Great Reset. Nee, dat is geen gekke samenzweringstheorie. Het is een duidelijk doel. Een vooropgezet plan waar naartoe wordt gewerkt.

Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

En dus doet Geurts als trouwe CDA'er het enige dat hem rest: pretenderen heel boos te zijn. Want een beetje quasi-moraal gezever doet het altijd goed in Nederland.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties