wildersfilmpje

Filmpje! Epische kerstvideo van Wilders (PVV) is weer ouderwets genieten geblazen

Politiekdec 25 2022, 17:00
Het is inmiddels een jaarlijks fenomeen, iets waar we allemaal altijd weer met veel plezier naar uitkijken: De kerstvideo van Geert Wilders en zijn collega’s.
Zoals ieder jaar maken ze er bij de PVV weer wat leuks van als het gaat om het brengen van een unieke kerstboodschap. Geen stockfoto’s van kerstbomen met daarin “Fijne Feestdagen”. Nee, een video die compleet over de top is en heerlijk smakeloos, in de positieve zin van het woord uiteraard. De Kerst video’s van de PVV zijn een ware kersttraditie met veel zelfspot en waarin de PVV fractie zichzelf vooral niet al te serieus neemt. Mooi man. Lekker Hollands, doet het goed bij de achterban en we kunnen er met zijn alle weer smakeloos om lachen.
Ondanks het hoge “Boomer” gehalte en de bar slechte editing skills hebben ze ondanks dat wel de leukste video. Met dit jaar een heel verhaal er in verwerkt. De PVV fractie is namelijk op zoek naar Geert Wilders die in zijn arrenslee door het beeld vliegt, dat terwijl de rest druk bezig zijn hem te zoeken.
Uiteindelijk komt alles weer goed en vinden ze elkaar bij de Kerstboom. De PVV-hond heeft er in ieder geval, net als ik, ontzettend van genoten. We kijken alweer vol verwachting uit naar volgend jaar. De kansloze filmpjes van onder andere de VVD, waar dan toch weer een politieke lading onder moet zitten is nou net wat de kerstvideo van de PVV zo goed maakt. Gewoon een kerst video. Meer niet.
De partijen die op de valreep besluiten nog iets te posten en met een stockfoto collage of iets dergelijks komen kunnen voortaan beter maar niets meer posten. De PVV is de absolute koning van de kerstvideo’s en de zelfspot is ronduit geniaal. Ze zijn zo lekker normaal gebleven, zullen we maar zeggen!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten